Enthousiasme en aanmoedigingen van JO10-3!

30 september 2018
Enthousiasme en aanmoedigingen van JO10-3 brengen Haarsteeg 1 de eerste overwinning van het seizoen!

Onder prachtige nazomerse omstandigheden mocht JO10-3 de eerste thuiswedstrijd van Haarsteeg 1 bijwonen als elftal van de week, samen met JO10-4. Na de dag ervoor al SCG ’18 aan de zegekar te gebonden met een klinkende 15-2 overwinning, speelden we eerst een oefenpotje op het hoofdveld tegen JO10-4. Ze kwamen een aantal spelers tekort, en Max en Mart waren bereid om een helft tegen hun eigen team te spelen. Grote klasse!

De diverse elementen van de oefenstof van afgelopen weken werd aan het in grote getale opgekomen publiek tentoongespreid: Overspelen, driehoekjes, schaar- en kapbewegingen en vrijlopen! Of was dit om de trainer van Haarsteeg 1 te imponeren met nieuw talent….

Na de wedstrijd mochten we samen met Binkie en de spelers van het eerste het veld opkomen, dat voelt bijna net zo echt als bij de Eredivisie-wedstrijden.

Mede dankzij onze aanmoedigingen wist Haarsteeg met 1-0 de rust in te gaan. In de rust mochten we penalties nemen voor de Haarsteeg bokaal en alle jongens wisten meermaals het net te vinden.

Hierna hebben we onder het genot van een frietje en wat drinken de tweede helft afgekeken. Gelukkig wist Haarsteeg er een 2-0 overwinning uit te slepen tegen ODC!

De organisatie vanuit Haarsteeg harstikke bedankt voor deze leuke middag en hopelijk mogen we de tweede seizoenshelft nog een keer op komen draven. We gaan nu met veel enthousiasme de najaarscompetitie weer in!

Groeten,

JO10-3

Belangrijke data winterstop

07 december 2018
20 december: Laatste trainings- en kantineavond van 2018 6 januari:… Meer >

Woensdag 12 december zal Dennis Verhoofstad een clinic geven aan de trainers van JO9, JO10 en JO11. Meerdere trainers hebben bij het… Meer >

Datum:   14 december Tijd:        20:00 uur  Namens het bestuur hele fijne feestdagen en… Meer >

Beste clubleden, Binnenkort start de inning van de contributie van het huidige seizoen 2018-2019. Net als vorig seizoen is de inning… Meer >

Waar ben je naar op zoek?

Sportpark: Priemsteeg
Haarsteeg