Nieuws VV Haarsteeg

Enthousiasme en aanmoedigingen van JO10-3!

30 september 2018
www.vvhaarsteeg.nl
Enthousiasme en aanmoedigingen van JO10-3 brengen Haarsteeg 1 de eerste overwinning van het seizoen!

Onder prachtige nazomerse omstandigheden mocht JO10-3 de eerste thuiswedstrijd van Haarsteeg 1 bijwonen als elftal van de week, samen met JO10-4. Na de dag ervoor al SCG ’18 aan de zegekar te gebonden met een klinkende 15-2 overwinning, speelden we eerst een oefenpotje op het hoofdveld tegen JO10-4. Ze kwamen een aantal spelers tekort, en Max en Mart waren bereid om een helft tegen hun eigen team te spelen. Grote klasse!
 

De diverse elementen van de oefenstof van afgelopen weken werd aan het in grote getale opgekomen publiek tentoongespreid: Overspelen, driehoekjes, schaar- en kapbewegingen en vrijlopen! Of was dit om de trainer van Haarsteeg 1 te imponeren met nieuw talent….
 

Na de wedstrijd mochten we samen met Binkie en de spelers van het eerste het veld opkomen, dat voelt bijna net zo echt als bij de Eredivisie-wedstrijden.

   

Mede dankzij onze aanmoedigingen wist Haarsteeg met 1-0 de rust in te gaan. In de rust mochten we penalties nemen voor de Haarsteeg bokaal en alle jongens wisten meermaals het net te vinden.


Hierna hebben we onder het genot van een frietje en wat drinken de tweede helft afgekeken. Gelukkig wist Haarsteeg er een 2-0 overwinning uit te slepen tegen ODC!


De organisatie vanuit Haarsteeg harstikke bedankt voor deze leuke middag en hopelijk mogen we de tweede seizoenshelft nog een keer op komen draven. We gaan nu met veel enthousiasme de najaarscompetitie weer in!


Groeten,

JO10-3


 
www.vvhaarsteeg.nl

Kick off jeugdtrainers

14 juni 2019
Op 17 juni wordt de nieuwe hoofd jeugdopleiding van zowel de boven- als onderbouw voorgesteld aan de jeugdtrainers. Meer >
 
www.vvhaarsteeg.nl
De aankomende twee weken verzamelen wij alle materialen van de jeugdteams, zodat we alles gereed kunnen maken voor het komende… Meer >
 
www.vvhaarsteeg.nl
De bestaande erkenning MBO-leerbedrijf van VV Haarsteeg is recent met vier jaar verlengd. Dit betekent dat MBO-leerlingen hun stages… Meer >
 
www.vvhaarsteeg.nl
Ons eerste speelt zondag de finale van de nacompetitie tegen WODAN. ​ ​​​​De wedstrijd wordt gespeeld op het terrein van… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
VV Haarsteeg
Priemsteeg 31
5251 CW Vlijmen

073 511 39 26
info@vvhaarsteeg.nl

Copyright 2015
Terug naar boven