Nieuws VV Haarsteeg

Even voorstellen: Jorg van Dijk

10 oktober 2018
www.vvhaarsteeg.nl
Vanuit het project "Samen naar 100 jaar" is inmiddels een beoogd nieuw bestuur ontstaan. Aankomende weken gebruiken we om onszelf voor te stellen!

 

Hallo mijn naam is Jorg van Dijk en ik ben 48 jaar, getrouwd met Miranda en vader van twee zoons Bram en Koen. Ik ben geboren en opgegroeid in Haarsteeg maar woon al vele jaren in Vlijmen.

 

Ik werk als consulent gegevensbeheer voor de gemeente Boxtel en Sint-Michielsgestel.(Mijn Gemeente Dichtbij)

In mijn vrije tijd ben ik met veel plezier actief bij C.V. Knotwilgendam en in het bestuur van de buurtvereniging.

 

Mijn beide kinderen voetballen zelf bij de vereniging en Bram is ook trainer van de mini’s.

Door het jaren volgen van de kinderen tijdens het voetballen is mijn verbonden- en betrokkenheid met de club ontstaan. Omdat ik zelf nooit heb gevoetbald vond ik dat ik mijn hulp beter anders kon gaan inzetten. Zodoende ben ik 4  jaar geleden voorzitter geworden van de activiteitencommissie en doe dit al die tijd met heel veel plezier.

 

Tijdens het project ‘’Samen naar 100 jaar’  werd ik gevraagd om mijn taken voort te zetten in het nieuw te vormen bestuur.  Gelukkig bleek snel dat Charles Verhoeven het leuk zou vinden om dit samen op te pakken. Een zeer goede combi al zeg ik het zelf.

 

Samen gaan we proberen er iets moois van te maken met de  diverse commissies van de vele activiteiten. Denk hierbij aan o.a. vriendinnentraining,  sinterklaas , kerst, carnaval, vrijwilligersavond en niet te vergeten de slotdag.

 

Natuurlijk kunnen we altijd hulp gebruiken.  Heb je leuke ideeën of  ben je geïnteresseerd om een leuke activiteit mee te organiseren, neem dan contact met ons op via ons e-mailadres:activiteiten@vvhaartsteeg.nl of spreek ons gewoon even aan. We lopen regelmatig rond op het sportpark. Wat krijg je er voor terug: veel gezelligheid en leuke contacten bij een dynamische en sportieve vereniging.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 
www.vvhaarsteeg.nl
Maandag 17 juni vond de kick-off van het seizoen 2019/2020 plaats. Meer >
 
www.vvhaarsteeg.nl
Hierbij de voorlopige nieuwe teamindeling voor het seizoen 2019‐2020.
 Klik hier om de nieuwe indeling te bekijken.… Meer >
 
www.vvhaarsteeg.nl
Na de eerste twee hordes te hebben genomen, stond vandaag de finale van de nacompetitie tegen Wodan op het programma.   De… Meer >
 
www.vvhaarsteeg.nl
De aankomende twee weken verzamelen wij alle materialen van de jeugdteams, zodat we alles gereed kunnen maken voor het komende… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
VV Haarsteeg
Priemsteeg 31
5251 CW Vlijmen

073 511 39 26
info@vvhaarsteeg.nl

Copyright 2015
Terug naar boven