Even voorstellen: Jan van de Griend

03 oktober 2018
Vanuit het project "Samen naar 100 jaar" is inmiddels een beoogd nieuw bestuur ontstaan. Aankomende weken gebruiken we om onszelf voor te stellen!

Hallo, mijn naam is Jan van de Griend en ik ben 49 jaar, getrouwd met Carla en vader van drie zoons Jelmer, Tjerk en Siebe. We wonen in Haarsteeg.

Tjerk voetbalt bij VV Haarsteeg en de andere twee spelen niet onverdienstelijk Rugby. In het dagelijks leven ben ik kleine zelfstandige.

Naast bestuurslid van Organisatie Haorendam zit ik ook in het bestuur van Hart voor Haarsteeg.

Ik zit dus vol in het verenigingsleven en vanuit deze positie weet ik hoe belangrijk vrijwilligers zijn voor een vereniging als VV Haarsteeg.

Toen vanuit  VV Haarsteeg het project ‘’Samen naar 100 jaar’’ werd opgestart heb ik me eerst wel afgevraagd: moet ik nog iets erbij gaan doen?

Ik heb geen voetbalervaring, ja vanaf de zijlijn, maar niet in het veld. Van mijn voetbalkennis moeten ze het dus niet hebben. Toch ben ik erover na gaan denken of ik iets kon betekenen voor de club want als je zoon of dochter bij een club/vereniging zit dan is het voor mij normaal dat je ook iets oppakt.

Dus vanaf nu vertegenwoordig ik de vrijwilligers van VV Haarsteeg. Ik kan hierin mijn ervaring vanuit de andere verenigingen gebruiken en delen .En samen met alle andere proberen VV Haarsteeg levendig te houden.

Om dan maar gelijk van de gelegenheid gebruik te maken doe ik hierbij alvast een korte oproep:

Beste mensen, of je nu wel of niet iets met voetbal hebt, maar wel iedere zaterdag langs de lijn staat, omdat je kind in het veld staat, zijn er vast heel veel andere capaciteiten waar we als club gebruik van kunnen maken. Het enige dat je hoeft te doen is contact zoeken met ons via: vrijwilligers@vvhaarsteeg.nl

Wat je ervoor terugkrijgt is in ieder geval een club enthousiaste mensen die allemaal de schouders eronder willen zetten, zodat ook uw kind een leuke en leerzame voetbaltijd tegemoet kan zien bij VV Haarsteeg.

Belangrijke data winterstop

07 december 2018
20 december: Laatste trainings- en kantineavond van 2018 6 januari:… Meer >

Woensdag 12 december zal Dennis Verhoofstad een clinic geven aan de trainers van JO9, JO10 en JO11. Meerdere trainers hebben bij het… Meer >

Datum:   14 december Tijd:        20:00 uur  Namens het bestuur hele fijne feestdagen en… Meer >

Beste clubleden, Binnenkort start de inning van de contributie van het huidige seizoen 2018-2019. Net als vorig seizoen is de inning… Meer >

Waar ben je naar op zoek?

Sportpark: Priemsteeg
Haarsteeg