Even voorstellen: Patrick van Esch

26 september 2018
Vanuit het project "Samen naar 100 jaar" is inmiddels een beoogd nieuw bestuur ontstaan. Aankomende weken gebruiken we om onszelf voor te stellen!

Mijn naam is Patrick van Esch ik ben 47 jaar, getrouwd, vader van 2 dochters (18 en 16 jaar) en woonachtig in Vlijmen. Ik werk bij Canon als Operational Manager/Projectmanager IT. Daarnaast ben ik sportmasseur en heb ik een praktijk aan huis.

Vanaf mijn 6e jaar voetbal ik bij VV Haarsteeg dus je kunt wel zeggen dat VV Haarsteeg mijn club is. Tegenwoordig voetbal ik alleen nog op donderdagavond bij 35+ waarbij een pilsje pakken na het voetballen ook niet onbelangrijk is.

Begin dit jaar ben ik bij de bijeenkomsten geweest om mee te denken voor het project ‘Samen naar 100 jaar’ . Het is toch ‘onze club’ en als je ideeën hebt om de club te laten groeien, was dit een mooie gelegenheid om je stem te laten horen.

Vanaf het seizoen 2018/2019 ga ik de rol van Secretaris en Beleidscoördinator op mij nemen. Mijn taken zijn:

1. De rol binnen het nieuwe bestuur als secretaris overnemen van Henk v.d. Lee.
  2. Het huidige beleidsplan verder vorm geven samen met de overige bestuursleden.

Haarsteeg is al een prachtige club maar het is belangrijk om voor uit te kijken en het kan altijd beter.  Dit kan natuurlijk alleen maar met de vele vrijwilligers, leden en bestuur. Samen met o.a. de overige nieuwe bestuursleden gaan we het goede werk van onze voorgangers, en de nieuwe ideeën vanuit het project, verder vorm geven !!

Op naar ‘Haarsteeg 100 jaar’.

Maandag 17 juni vond de kick-off van het seizoen 2019/2020 plaats. Meer >

Hierbij de voorlopige nieuwe teamindeling voor het seizoen 2019‐2020.
 Klik hier om de nieuwe indeling te bekijken.… Meer >

Na de eerste twee hordes te hebben genomen, stond vandaag de finale van de nacompetitie tegen Wodan op het programma.   De… Meer >

De aankomende twee weken verzamelen wij alle materialen van de jeugdteams, zodat we alles gereed kunnen maken voor het komende… Meer >