Nieuws VV Haarsteeg

Even voorstellen: Joop Kipping

19 september 2018
www.vvhaarsteeg.nl

Vanuit het project "Samen naar 100 jaar" is inmiddels een beoogd nieuw bestuur ontstaan. Aankomende weken gebruiken we om onszelf voor te stellen!


Mijn naam is Joop Kipping, 56 jaar, geboren in Hedikhuizen, inmiddels al ruim 30 jaar wonend in Vlijmen én ruim 48 jaar lid van deze club. Ook ben ik al heel lang getrouwd met Saskia. Samen hebben we 2 kinderen: Suzanne van 26 jaar en Jordi van 25 jaar. Iedere dag reis ik op en neer naar Utrecht waar ik werk bij Rabobank hoofdkantoor in Utrecht als SAP Autorisatie en Securityconsultant.

In mijn vrije tijd loop ik graag hard -ik ga bv. in november meedoen met de Zevenheuvelenloop- ben ik sportmasseur en ga ik heel graag op vakantie.

 

Mijn voetbal verleden

Mijn voetbalcarrière is gestart als 8-jarige in de F-jes. Dat was toen de leeftijd waarop je mocht starten met voetballen. Nadat de A-jeugd, met als trainer Toon Scheij, was doorlopen kwam ik in de selectie en daar heb ik ruim 10 jaar in het eerste elftal gespeeld. Na de selectie heb ik het nog geprobeerd in een lager elftal, maar dat was niet aan mij besteed. Ik ben toen leider bij het eerste elftal geworden samen met Henry Theunissen en daar zijn we, onder leiding van trainer Roger Schouwenaar, in 3 seizoenen gepromoveerd van de 5e naar de 2e klasse. Na het leiderschap ben ik 11 jaar verzorger bij de selectie geweest en komend seizoen ben ik gestart als verzorger bij RKVV Nieuwkuijk. Leuk om een keer te zien hoe het bij een andere vereniging geregeld is.

 

Mijn toekomst

Nadat ik voor mij zelf besloten had ik dat ik wat wilde gaan doen voor de club, heb ik na een gesprek met Martijn van Esch besloten om in het nieuwe bestuur ‘Faciliteiten’ te gaan oppakken. En dat gaat een leuke uitdaging worden. Onder ‘Faciliteiten’ vallen eigenlijk alle zaken die het mogelijk maken om te kunnen gaan voetballen. Je moet dan denken aan bijvoorbeeld IT-beheer, kleding, accommodatie, kantine, maar ook sleutelplan, onderhoud van de accommodatie (dinsdagploeg en contact met de gemeente) en inkoop en uitgifte van ballen. Ik ben er klaar voor en heb er erg veel zin in. Mocht je na het lezen van dit verhaal zin hebben om mee te helpen, stuur dan een mail naar facliliteiten@vvhaarsteeg.nl en ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. Om iedereen te kunnen laten voetballen kunnen we alle hulp gebruiken!


 
www.vvhaarsteeg.nl
Maandag 17 juni vond de kick-off van het seizoen 2019/2020 plaats. Meer >
 
www.vvhaarsteeg.nl
Hierbij de voorlopige nieuwe teamindeling voor het seizoen 2019‐2020.
 Klik hier om de nieuwe indeling te bekijken.… Meer >
 
www.vvhaarsteeg.nl
Na de eerste twee hordes te hebben genomen, stond vandaag de finale van de nacompetitie tegen Wodan op het programma.   De… Meer >
 
www.vvhaarsteeg.nl
De aankomende twee weken verzamelen wij alle materialen van de jeugdteams, zodat we alles gereed kunnen maken voor het komende… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
VV Haarsteeg
Priemsteeg 31
5251 CW Vlijmen

073 511 39 26
info@vvhaarsteeg.nl

Copyright 2015
Terug naar boven