Nieuws VV Haarsteeg

Even voorstellen: Janne van Diessen

12 september 2018
www.vvhaarsteeg.nl

Vanuit het project "Samen naar 100 jaar" is inmiddels een beoogd nieuw bestuur ontstaan. Aankomende weken gebruiken we om onszelf voor te stellen!


Mijn naam is Janne van Diessen, 24 jaar oud, samen met Matté en woonachtig in Herpt. Ik ben werkzaam bij Adecco in Zaltbommel en daarnaast volg ik de master Arbeidsrecht in Amsterdam. Ongeveer tien jaar geleden ben ik begonnen met voetbal bij VV Haarsteeg in de meiden C1 en momenteel speel ik bij de dames 1. Onderling hebben we veel plezier en op zondag gaan we voor de winst! Samen met dit team hebben we de afgelopen jaren al veel mooie en speciale herinneringen gemaakt.    

 

Een paar jaar geleden ben ik aangesloten bij de vrijwilligerscommissie en hier heb ik me de afgelopen jaren met name bezig gehouden met het organiseren van het vrijwilligersfeest en de kerstborrel. Ik vond het altijd al leuk om iets voor de club te betekenen en zette me daarom graag in voor de vrijwilligers. Daarnaast had ik regelmatig contact met het huidige bestuur voor de inrichting van de meisjes- en damesafdeling. Het meiden- en damesvoetbal is flink groeiende in Nederland en wij hebben bij VV Haarsteeg hierin ook onze pieken gekend.

 

Toen bekend werd dat er een transitie zou gaan plaatsvinden bij VV Haarsteeg werd ik hier al snel voor benaderd. Het idee om een afspiegeling van het ledenbestand in het bestuur te hebben, sprak mij erg aan. Daarnaast vind ik het een mooie gedachte dat we één grote groep zijn die het samen moeten doen. Gezien mijn ervaring de afgelopen tien jaar bij verschillende meiden- en damesteams denk ik dat dit van toegevoegde waarde kan zijn voor het nieuwe bestuur.  

 

Samen met Caro van Grinsven, tevens speelster van de dames 1, ga ik deze uitdaging aan. Wij zullen ons vanaf heden gaan richten op het meiden- en damesvoetbal binnen onze club. Voor komend seizoen richten wij ons op het behoud en kwaliteit van de huidige afdeling en willen we eraan werken dat we één grote groep meiden zijn door teamoverkoepelende activiteiten. Het feit dat wij samen zijn aangesteld voor de meiden- en damesafdeling, betekent dat er meer aandacht komt voor deze afdeling. Wij zullen de belangen van hen behartigen bij het bestuur en zijn aanspreekpunt voor ouders, leiders, trainers en de meiden. Op langere termijn zullen wij ons gaan richten op het uitbreiden van de meiden- en damesafdeling, maar dat zijn ambities voor de toekomst!  

 

Nu we aan het begin staan van het nieuwe seizoen hebben we met de nieuwe groep kwartiermakers al veel gerealiseerd. Al met al kan ik zeggen dat iedereen erg gemotiveerd is om samen verder te bouwen aan de toekomst van VV Haarsteeg!


 
www.vvhaarsteeg.nl
Aanstaande zondag is voor veel seniorenteams een spannende dag.   ‘Ut Twidde’ is afgelopen zondag al gepromoveerd naar de… Meer >
 
www.vvhaarsteeg.nl
De afgelopen maanden is door het Voetbalhart in samenwerking met Scouting, gewerkt aan de teamindelingen voor het volgend seizoen.… Meer >
 
www.vvhaarsteeg.nl
Meiden O19-1 zijn afgelopen zaterdag in de 2e klasse kampioen geworden met een 4-1 overwinning tegen WSV Well.  Klasse meiden,… Meer >
 
www.vvhaarsteeg.nl

Nieuw welkomstbord

13 mei 2019
Met de onthulling van het nieuwe welkomstbord is NDZW officieel 'bewoner' van ons sportpark. Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
VV Haarsteeg
Priemsteeg 31
5251 CW Vlijmen

073 511 39 26
info@vvhaarsteeg.nl

Copyright 2015
Terug naar boven