Even voorstellen: Caro van Grinsven

12 september 2018

Vanuit het project "Samen naar 100 jaar" is inmiddels een beoogd nieuw bestuur ontstaan. Aankomende weken gebruiken we om onszelf voor te stellen!

Hoi! Mijn naam is Caro van Grinsven en ik ben 24 jaar oud. Ik woon al 24 jaar in Vlijmen en ik ben nu zo’n 12 jaar lid van vv Haarsteeg. De afgelopen jaren heb ik in verschillende meidenteams gevoetbald en momenteel ben ik speelster van het eerste (en enige) dameseftal. Daarnaast ben ik werkzaam geweest als kantinemedewerker en heb ik deelgenomen aan de activiteitencommissie.

Het dameseftal waar ik deel van uitmaak, vind ik heel bijzonder. De hechte band die wij meiden met elkaar hebben, in combinatie met een staf van vier enthousiaste mannen, zorgen ervoor dat ik (minimaal) drie keer per week met veel plezier naar het sportpark toe ga. Plezier staat bij ons voorop, en dat is de afgelopen jaren ook wel gebleken. Op zondag staan wij met volle enthousiasme en strijdlust op het veld, maar ook daarnaast zijn wij een ‘team’. Een biertje in de kantine, een verjaardag van een van de speelsters of zelfs een weekendje naar Lloret; dat plezier maken is ons altijd goed gelukt. De afgelopen 12 jaren bij vv Haarsteeg heb ik met veel plezier ervaren. Het samenzijn en de gezelligheid op en rondom het veld zorgen ervoor dat het sportpark voelt als ‘thuiskomen’.

Mede door mijn eigen ervaring maakt dat ik meidenvoetbal iets unieks vind. Enerzijds zou het wat meer gelijk getrokken mogen worden met het mannenvoetbal, anderzijds ben ik van mening dat meidenvoetbal een vak apart is.

Mede om deze reden ga ik mij, samen met Janne van Diessen, vanaf dit seizoen inzetten voor het meisjes/damesvoetbal binnen onze vereniging. Met onze ervaring in het meidenvoetbal denk ik dat wij van goede betekenis kunnen zijn binnen onze club. We willen meer aandacht creëren voor het meidenvoetbal en zorgen voor meer verbinding tussen de verschillende meidenteams. Wij zijn namelijk van mening dat we alleen door samen te werken sterk kunnen blijven. Wij willen graag alle meiden van onze vereniging leren kennen, en daarnaast willen wij ook dat de meiden elkaar onderling leren kennen. Met deze verbinding hopen wij meer als één afdeling te kunnen gaan opereren en dat we uitgroeien tot een meidenafdeling waar wij allen trots op zijn!

Op zaterdag 23 maart starten we met de worstenbroodactie voor de jeugd t/m 12 jaar. Deze actie doen wij in samenwerking met bakkerij… Meer >

VRIJWILLIGERS OPGELET Het vrijwilligersfeest is dit jaar op vrijdag 12 april Entreekaarten kun je ophalen in de kantine op de… Meer >

ACTIE KNUVERS SPORT

19 maart 2019