Grote Clubactie 2018

05 september 2018

Binnenkort start de Grote Clubactie 2018.

De verkoop van loten start 15 september. De boekjes en de flyers kunnen vanaf zaterdag 8 september aanstaande opgehaald worden bij het wedstrijdsecretariaat. Je kunt je boekjes uiterlijk zaterdag 30 september bij jouw elftalleider inleveren. Je kunt je boekjes ook tot en met 30 september inleveren bij de wedstrijdcoördinatoren en er zal een inleverbak neergezet worden in het clubhuis.

PRIJZENPAKKET:

Met behulp van sponsoren hebben we een prachtig prijzenpakket voor de beste verkopers en best verkopende teams samengesteld. Zorg er dus met je team voor dat je scoort voor de club. De prijzen zijn:

• De beste individuele verkoper krijgt maar liefst 5 kaarten voor de Efteling!
  • Voor de nummers 2 tot en met 5 ligt er een cadeaubon klaar.
    • Onder alle verkopers die meer dan 25 loten verkopen (exclusief de beste individuele verkoper) wordt een trainingspak van een Europese topclub ter waarde van ca. € 100,00, aangeboden door Knuvers Sport, verloot.
    • Alle verkopers buiten de top 5 die meer dan 25 loten hebben verkocht krijgen een cadeaubon van het IJs en Taartmoment.
    • De 3 teams die de meeste loten verkocht hebben kunnen kiezen tussen 1 uur bowlen, soccerhome of poolfootball bij De Hoge Heide.
  • Voor ieder team dat meer dan 50 loten verkoopt hebben we verder een verrassing in petto.

De prijsuitreiking aan de top 5 verkopers en beste verkopende teams is tijdens de nieuwjaarsreceptie.

Naast bovengenoemde prijzen kunnen individuele verkopers ook profiteren van mooie acties van de Grote Clubactie zelf:

• 1x Playstation 4 met een cadeaubon voor jouw favoriete spel
  • 1x fiets t.w.v € 250,-
  • 42x 4 entreekaarten voor Bobbejaanland
  • 5x 4 entreekaarten voor Prison Island, Kartfabrique
  • 25x trainingspak van Masita
  • 38x Familietickets Body Worlds
  • 100x Masita cadeaubon t.w.v. € 25,-

Mochten jullie nog vragen of opmerkingen hebben dan kun je ons mailen via penningmeester@vvhaarsteeg.nl.

Op woensdag 21 november a.s. wil ik weer met mijn Pieten een bezoek brengen aan jullie kantine op het sportpark VV Haarsteeg. De Pieten… Meer >

Vanuit het project "Samen naar 100 jaar" is inmiddels een beoogd nieuw bestuur ontstaan. Aankomende weken gebruiken we om onszelf voor… Meer >

Waar ben je naar op zoek?

Sportpark: Priemsteeg
Haarsteeg