Even voorstellen: Joost Klerks

05 september 2018

Vanuit het project "Samen naar 100 jaar" is inmiddels een beoogd nieuw bestuur ontstaan. Aankomende weken gebruiken we om onszelf voor te stellen!

Mijn naam is Joost Klerks, 40 jaar, geboren en getogen in Drunen, inmiddels al 14 jaar woonachtig in Vlijmen. Getrouwd met Femke en we zijn in het gelukkige bezit van 3 zoons, van 9, 8 en 4 jaar oud. Naast het drukke gezinsleven, houd ik me bezig met het aansturen van een aantal financiële teams bij een grote energiemaatschappij in Den Bosch. Alle tijd die dan nog resteert, stop ik in mijn passie voetbal.

Het begon toch weer te kriebelen

Ik heb bijna 20 jaar gevoetbald bij RKDVC in alle vertegenwoordigende elftallen, alvorens via Defensie/KMA bij voormalig Velocitas te spelen. Niet in competitieverband, maar we waren een veel gevraagd sparringpartner voor selectieteams uit de omgeving Breda. Hierna heb ik met veel plezier nog een paar jaar met een groep vrienden bij vv Nieuwkuijk gespeeld alvorens de schoenen in de gebruikelijke wilgen te hangen. Omdat beide zoons nu bij de pupillen van vvHaarsteeg spelen begon het toch weer te kriebelen om nauwer betrokken te geraken bij het voetbal.

Klaar voor de toekomst

Via het project "Samen naar 100 jaar" ben ik geënthousiasmeerd geraakt door de vereniging vv Haarsteeg. Er is een prachtig sportpark, een gedegen structuur en een enorme uitdaging om de vereniging klaar te stomen voor de toekomst. Toen de vraag kwam of ik iets wilde betekenen, hoefde ik me ook niet lang te bedenken. Wat is er mooier om met een grote club enthousiastelingen deze vereniging mee te helpen besturen, gedreven door je eigen passie en ervaring! Daarnaast ben ik de leider/trainer van JO10-3, en begeleid ik met veel plezier dit team. Samen met Martijn ga ik het voorzitterschap oppakken en zullen we vv Haarsteeg naar buiten toe vertegenwoordigen en de totale organisatie verder optuigen. Een enorme eer om datgene wat de afgelopen decennia is neergezet minimaal te continueren. Ik kijk uit naar de samenwerking met jullie allemaal.

Kick off jeugdtrainers

14 juni 2019
Op 17 juni wordt de nieuwe hoofd jeugdopleiding van zowel de boven- als onderbouw voorgesteld aan de jeugdtrainers. Meer >

De aankomende twee weken verzamelen wij alle materialen van de jeugdteams, zodat we alles gereed kunnen maken voor het komende… Meer >