Teamindeling voor het seizoen 2018-2019

16 augustus 2018

Gedurende de zomermaanden zijn er nog verschillende aan- en afmeldingen, geweest. Deze zijn verwerkt en per vandaag staan de definitieve teamindelingen voor de jeugdteams op de website. Kijk onder teams en meer voor de indelingen per team. Ook de trainingsvelden en kleedkamers voor alle teams zijn beschikbaar op de website.

Voor de senioren teams geldt dat de indelingen volgende week ook op de website aangepast worden.

Voor JO17 en JO19 teams zijn de definitieve indelingen vooralsnog niet gevuld. Door verschillende mutaties in de zomerperiode moet de teamindeling opnieuw bekeken worden. Hierover is as maandag een overleg gepland. Vervolgens worden ook deze indelingen snel gecommuniceerd.

Alle teams heel veel succes toegewenst! Mocht u na dit bericht nog vragen hebben over de indeling, dan kunt u uw vraag stellen via de mail aan secretaris@vvhaarsteeg.nl. Hij zorgt er dan voor dat uw vraag bij de juiste persoon terecht komt.

Begeleiding
Het is goed gelukt om voor de meeste teams leiders en trainers te vinden. Toch zijn er nog vacatures. Het plezier van het kind en de kwaliteit van de trainingen en begeleiding hangt uiteraard grotendeels af van de beschikbaarheid van deze leiders en trainers. Mogelijk denkt u “maar we betalen toch contributie dus wordt dit automatisch geregeld”. Wij zijn echter als club geen commercieel bedrijf die zijn diensten aanbiedt en daarvoor een rekening stuurt. Contributie die u betaalt gaat voor een groot deel op aan huur en onderhoud clubhuis en velden, contributie KNVB, en de energierekening en verzekeringen. Voor de invulling van trainers en leiders zijn we daarom ook grotendeels afhankelijk van bereidwillige ouders en vrijwilligers die een taak op zich willen nemen. Dit kan ook samen met anderen. Mocht er bij het team van uw kind nog vacatures staan, of wilt u binnen de jeugd een taak uitvoeren op dit vlak, neemt u dan alstublieft contact met ons op. Dit kan via mail naar het algemene mailadres secretaris@vvhaarsteeg.nl. Als we het samen doen komt het altijd goed!

Met sportieve groet,

Frank van Zon, John Bechtold, Martijn van Esch

Kick off jeugdtrainers

14 juni 2019