Dilan van Son nieuwe scheidsrechterscoördinator

06 augustus 2018

Mijn naam is Dilan van Son, 27 jaar, nu nog woonachtig in Vlijmen maar vanaf 1 september in Waalwijk. Vanaf mijn 6e ben ik lid van deze mooie vereniging. Op sportief vlak heb ik alle standaard jeugdteams doorlopen tot en met O19-1. Daarna heb ik 7 jaar in het eerste elftal gespeeld met vele hoogte- en dieptepunten. Inmiddels ga ik aan mijn 3e seizoen beginnen in het eerste elftal van zaterdagclub Wilhelmina’26 uit Wijk & Aalburg.

Naast de sportieve kant heb ik inmiddels al behoorlijk wat taken gedaan binnen Haarsteeg. Hieronder vallen medewerker in de kantine, lid van de activiteitencommissie, trainer van diverse teams en scheidsrechter. Vanaf dit seizoen neem ik de rol van scheidsrechtercoördinator op mij. De eerste focus zal liggen om het aantal scheidsrechters op te schroeven. Zonder scheidsrechter kan er immers niet gevoetbald worden. We hopen dat iedereen binnen de club wil bijdragen aan een toename van het aantal scheidsrechters, zodat ieder team met plezier het voetbalspel kan spelen.

Op naar een prachtig seizoen 2018/2019.

Toon Henskens overleden

22 april 2019
Zondag 21 april bereikte ons het droevige bericht dat ons gewaardeerd lid Toon Henskens is overleden.  Meer >

Vanwege groot onderhoud door de gemeente van veld 4 zal dit veld vanaf maandag 15 april niet meer beschikbaar zijn. Alle geplande… Meer >