HET NIEUWE PUPILLENVOETBAL

13 juli 2018

Afgelopen seizoen is vanuit de KNVB een start gemaakt met het nieuwe pupillenvoetbal.

Wat was er al aangepast?

Onder 8 en onder 9 spelen sinds seizoen 2017/’18 met de wedstrijdvorm 6 tegen 6

KNVB adviseert de allerjongsten intern “kennis te laten maken met voetbal” d.m.v.

- Onder 6 starten met 2 tegen 2 (= Advies)

- Onder 7 starten met 4 tegen 4

Welke aanpassingen worden doorgevoerd in seizoen 2018/’19?

Onder 10 start met 6 tegen 6 wedstrijdvorm

Onder 11 en onder 12 gaan de nieuwe wedstrijdvorm 8 tegen 8 spelen

Deze nieuwe spelvormen hebben zowel vorig jaar als dit jaar impact gehad op de indelingen van de nieuwe teams, omdat het aantal spelers per team verandert. Dit maakt aanpassingen noodzakelijk.

In onderstaande documenten ‘Het nieuwe pupillenvoetbal’ is in meer detail te lezen wat dit verder gaat betekenen (regels, veld etc.) en tevens zijn handzame Infographic’s van de nieuwe spelsystemen bijgevoegd. Aan het begin van het nieuwe seizoen worden de trainers en leiders extra geïnformeerd over deze wijzigingen waarmee we als VV Haarsteeg een zo soepel mogelijke overgang nastreven.

Voor vragen zijn wij beschikbaar. Je kan bereiken via secretaris@vvhaarsteeg.nl

PANNA! Sterrenteam 2018

19 oktober 2018
Het Panna-evenement was een dag die in het teken stond van plezier maken en… Meer >

Frans van Beurden overleden

18 oktober 2018
Op 16 oktober is Frans van Beurden op 77-jarige leeftijd helaas  overleden. Frans is jarenlang een trouw lid geweest. In… Meer >

Controleer je gegevens

17 oktober 2018
Iedereen die een rol heeft bij onze vereniging (spelend lid, steunend lid, overige relatie) is opgenomen in de ledenadministratie We… Meer >

Vanuit het project "Samen naar 100 jaar" is inmiddels een beoogd nieuw bestuur ontstaan. Aankomende weken gebruiken we om onszelf voor… Meer >

Waar ben je naar op zoek?

Sportpark: Priemsteeg
Haarsteeg