Nieuws VV Haarsteeg

Indeling jeugd seizoen 2018-2019

15 juni 2018

Het seizoen loopt nu echt ten einde. We hebben als club kampioenen gehuldigd en momenteel vieren we ons 75 jarig jubileum. VV Haarsteeg bruist van de energie!

Voetballend gezien wordt het voor iedereen nu een beetje afbouwen. Voor ons, samen met coördinatoren en trainers zijn het hoogtijdagen met het vaststellen van de nieuwe teams. Ook moeten er voor ieder team trainers / begeleiders worden gezocht. Echt een moeilijke klus omdat er zoveel wensen, belangen en verwachtingen zijn van iedereen. Hierbij moeten we rekening houden met de nieuwe indelingen van de KNVB en met het algemene belang van vv Haarsteeg. Tenslotte was het voor ons een interim klus waaraan we zo goed als mogelijk invulling hebben proberen te geven. Mooi om te merken hoe iedereen hier een bijdrage aan wilde leveren. De indelingen zijn op basis van de input van trainers en coördinatoren tot stand gekomen.

 

In de bijlage de CONCEPT indeling voor het seizoen 2018-2019. Gedurende de zomer zijn er natuurlijk nog altijd mutaties. Deze pakken we op voor de start nieuwe seizoen.

 

Voor vragen zijn wij beschikbaar. U kunt ons bereiken via secretaris@vvhaarsteeg.nl

 

Sportieve groeten,

 

John Bechtold

Frank van Zon

Martijn van Esch
 


www.vvhaarsteeg.nl
www.vvhaarsteeg.nl
www.vvhaarsteeg.nl
www.vvhaarsteeg.nl
www.vvhaarsteeg.nl

 
Afgelopen seizoen is vanuit de KNVB een start gemaakt met het nieuwe pupillenvoetbal.   Wat was er al aangepast? •… Meer >
 
Terug naar boven