AVG (privacy)

24 mei 2018 door Henk van der Lee

Beste Clubgenoten,

Eenieder zal het niet ontgaan zijn. Eind mei 2018 gaan ook wij te maken krijgen met de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). De gehele Europese Unie krijgt hiermee te maken.

Wat hebben we tot nu toe gedaan om dit te borgen:

• Privacy verklaring aangevraagd en verkregen o.b.v. huidige administratieve situatie.
  • Zogenaamde “Verwerkers overeenkomsten” afgesloten met organisaties (KNVB, Club Assistent) die werken met onze persoonsgegevens. Eén van de maatregelen is het beveiligingsaspect om “lekken” van persoonsgegevens te voorkomen.
  • De diverse autorisaties van leden voor onze systemenSportlink en Club Assistent opnieuw tegen het licht gehouden en daar waar nodig aangepast.
  • Alle geautoriseerden van Sportlink/Club Assistent, die het ledenbestand kunnen muteren c.q. raadplegen, hebben een geheimhoudingsverklaring ondertekend.

Wat registreren we i.h.k.v. de lidmaatschapsovereenkomst van onze leden ?

• NAW gegevens.
  • Geboortedatum.
  • Telefoonnummer(s).
  • E-mail adres.
  • Evt Pasfoto (spelend lid).
  • Geslacht.
  • Geboorteplaats.
  • Nationaliteit.
  • IBAN nummer.
  • Akkoord incasso.
  • Relatienummer/lidmaatschap van de bond (indien van toepassing).
  • Functie(s) bij de vereniging.
  • Persoonlijke prestaties en/of beoordelingen door gedelegeerde binnen vereniging.

Zonder tegenbericht nemen we aan dat u toestemming geeft voor de volgende gegevensverwerkingen:

• Publiceren van situatiefoto’s, pas- en teamfoto’s.
  • Mij benaderen voor sportieve activiteiten.
  • Gegevens gebruiken voor evt. reünie activiteiten.

Mocht je vragen/opmerkingen hebben n.a.v. AVG dan kun je een mail sturen aan:

secretaris@vvhaarsteeg.nl

Implementatie Commissie AVG

Henk van der Lee, Ton van Son en Frank van de Wildenberg.

Gedurende de zomermaanden zijn er nog verschillende aan- en afmeldingen, geweest. Deze zijn verwerkt en per vandaag staan de… Meer >

Klik hier voor de indeling van de trainingsvelden en kleedkamers voor het aankomende seizoen! Meer >

Ballenlockers

12 augustus 2018