Samennaar100jaar (update)

18 mei 2018

Maandag 14 mei was er weer een bijeenkomst in het proces ‘Haarsteeg naar 100 jaar’. In een goed gevulde kantine lieten de werkgroepen zien dat ze de afgelopen weken niet stil hebben gezeten. Iedere werkgroep heeft concrete plannen voor de korte- en lange termijn en heeft de energie hier direct mee aan de slag te gaan. Goed om te zien dat zoveel mensen VV Haarsteeg een warm hart toedragen!

De datum van de volgende bijeenkomst zal op korte termijn gecommuniceerd worden. Voor nu bedanken wij alle aanwezigen en gaan we samen op naar 100 jaar!

PANNA! Sterrenteam 2018

19 oktober 2018
Het Panna-evenement was een dag die in het teken stond van plezier maken en… Meer >

Frans van Beurden overleden

18 oktober 2018
Op 16 oktober is Frans van Beurden op 77-jarige leeftijd helaas  overleden. Frans is jarenlang een trouw lid geweest. In… Meer >

Controleer je gegevens

17 oktober 2018
Controleer je gegevens Iedereen die een rol heeft bij onze vereniging (spelend lid, steunend lid, overige relatie) is opgenomen in… Meer >

Vanuit het project "Samen naar 100 jaar" is inmiddels een beoogd nieuw bestuur ontstaan. Aankomende weken gebruiken we om onszelf voor… Meer >

Waar ben je naar op zoek?

Sportpark: Priemsteeg
Haarsteeg