Regels omtrent beeindigen lidmaatschap seizoen 2017-2018

13 mei 2018

Spelers die aan het einde van het seizoen 2017-2018 met voetbal willen stoppen dienen hun lidmaatschap altijd tijdig schriftelijk op te zeggen. Dit doe je door op onze website in te loggen. Je komt dan op de pagina ‘’My Club’.
Kies daar voor de button ‘Mijn gegevens wijzigen’ en vervolgens de button ‘Lidmaatschap opzeggen’. Je ontvangt van de opzegging altijd een schriftelijke bevestiging.

Als je opzegt dient wel de contributie van dit seizoen volledig te zijn voldaan en dienen materialen die je van de vereniging in bruikleen hebt gekregen weer compleet en onbeschadigd te worden ingeleverd.
Het seizoen eindigt per 30 juni 2018.  Indien niet tijdig wordt opgezegd vindt er automatische verlenging van het lidmaatschap plaats.

Als je stopt als voetballer maar wel aan de VV Haarsteeg verbonden wilt blijven kun je het lidmaatschap omzetten in dat van steunend lid ( thans €  54,-- per jaar).

Spelers die opzeggen omdat zij bij een andere vereniging willen gaan voetballen dienen daarnaast, via hun nieuwe vereniging, bij de KNVB overschrijving aan te vragen.
Aan overschrijving wordt door ons medewerking verleend indien door de betreffende speler aan al zijn/haar  (financiële) verplichtingen jegens VV Haarsteeg is voldaan.
Bij een contributie-achterstand zal de overschrijving worden geblokkeerd.

Voor vragen : E : ledenadministratie@vvhaarsteeg.nl /T : 06-15373056

Maandag 14 mei was er weer een bijeenkomst in het proces ‘Haarsteeg naar 100 jaar’. In een goed gevulde kantine lieten de… Meer >

Beste clubgenoten,   Ten aanzien van de jeugdafdeling zijn de voorbereidingen voor volgend seizoen in volle gang. Denk… Meer >

Meld je even aan via : tomvanderloo@home.nl Meer >