Regels omtrent beëindigen lidmaatschap en overschrijvingen nieuwe seizoen 18-19

07 juni 2018

Spelers die aan het einde van het seizoen 2017-2018 met voetbal willen stoppen dienen hun lidmaatschap altijd tijdig schriftelijk op te zeggen. Dit doe je door op onze website in te loggen. Je komt dan op de pagina ‘’My Club’.
Kies daar voor de button ‘Mijn gegevens wijzigen’ en vervolgens de button ‘Lidmaatschap opzeggen’. Je ontvangt van de opzegging altijd een schriftelijke bevestiging.

Als je opzegt dient wel de contributie van dit seizoen volledig te zijn voldaan en dienen materialen die je van de vereniging in bruikleen hebt gekregen weer compleet en onbeschadigd te worden ingeleverd.
Het seizoen eindigt per 30 juni 2018.  Indien niet tijdig wordt opgezegd vindt er automatische verlenging van het lidmaatschap plaats.

Als je stopt als voetballer maar wel aan de VV Haarsteeg verbonden wilt blijven kun je het lidmaatschap omzetten in dat van steunend lid (thans €  54,-- per jaar).

Spelers die die komend seizoen bij een andere vereniging willen gaan voetballen dienen naast de opzegging bij onze vereniging ook via hun nieuwe vereniging, bij de KNVB overschrijving aan te vragen.
De nieuwe club kan je daarover informeren.
Aan overschrijving wordt door ons medewerking verleend indien door de betreffende speler aan al zijn/haar  (financiële) verplichtingen jegens VV Haarsteeg is voldaan.
Bij een contributie-achterstand zal de overschrijving worden geblokkeerd totdat alsnog door de speler aan die verplichting is voldaan.

Voor vragen : E : ledenadministratie@vvhaarsteeg.nl /T : 06-15373056

Voor vanavond is veld 5 niet beschikbaar om te trainen wegens het slechte weer. De overige velden zijn gewoon beschikbaar voor de… Meer >

Mijn naam is Hardy Vismale, 50 jaar, geboren in 's-Hertogenbosch. Ik ben 20 jaar woonachtig geweest in Vlijmen en sinds 2017… Meer >

Zondag 6 januari was de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie bij VV Haarsteeg. De dag begon met veel onderlinge wedstrijden tussen de… Meer >

Tijdens de nieuwjaarsreceptie is Theodoor van den Brandt benoemd tot ere-voorzitter van onze vereniging! De laatste jaren was Theodoor… Meer >

Waar ben je naar op zoek?

Sportpark: Priemsteeg
Haarsteeg