JEUGDAFDELING EN SAMEN NAAR 100 update

18 mei 2018

Beste clubgenoten,

Ten aanzien van de jeugdafdeling zijn de voorbereidingen voor volgend seizoen in volle gang. Denk hierbij aan de invulling van trainers en leiders en de team indelingen.
John Bechtold, Frank van Zon en Martijn van Esch hebben de taken overgenomen die horen bij een Hoofd Jeugd Opleiding. William van den Berk is en blijft tot einde van het seizoen adviseur. Dit is afgelopen maandag besproken in de bestuursvergadering.

Het doel van dit clubje is de transitie naar een nieuwe voetbalorganisatie te begeleiden en te zorgen dat er continuïteit, duidelijkheid en stabiliteit is binnen de jeugdafdeling van onze mooie club. De initiatieven vanuit het traject ‘Samen naar 100 jaar!’ gaan hierbij helpen.
Voor volgend seizoen zijn er al een flink aantal toezeggingen van mensen die iets willen betekenen voor vv Haarsteeg.

Ondertussen hebben we op de korte termijn iets te regelen. Hoe ziet het proces naar volgend seizoen er uit?

De leeftijdscoördinatoren zijn met hulp van anderen bezig met het indelen van de teams en trainers voor volgend seizoen.

De tijdslijnen zijn:

21/5 alle teamindelingen ingeleverd door de coördinatoren.

24/5 gesprekken afgerond met alle coördinatoren en besluiten nemen

31/5 alle indelingen gereed; publicatie op de website zal na einde seizoen plaats vinden.

John Bechtold houdt zich voornamelijk bezig met het invullen van de trainers en leiders posities.

Frank van Zon richt zich voornamelijk op de invulling van de organisatorische kant van de jeugdafdeling.

Martijn van Esch richt zich op de transitie naar de nieuwe organisatie.

Wij rekenen op jullie begrip als zaken even niet goed lopen. Schroom dan niet om ons te benaderen. Wij zijn allemaal vv Haarsteeg. Er is veel talent binnen de club en als we het samen doen, dan komt het altijd zeker goed. Wil je zelf de handen uit de mouwen steken dan horen wij dat graag.

Heb je hier vragen over dan kan je jezelf richten tot secretaris@vvhaarsteeg.nl

Met vriendelijke groet,

John Bechtold

Frank van Zon