Onze club in de kijker

04 mei 2018 door Chris de Goeij
Onze vereniging uitgelicht.

Gisterenavond, 3 mei 2018, zijn er door HTR opname gemaakt van trainingen. Hierbij werden een aantal van onze sportieve voelbalsters, waaroder Renske van Bokhoven, geinterviewd.
De komende maanden worden er nog 2x opnamen gemaakt.
In september wordt alles uitgezonden.
Met dank aan Jorg van Dijk.

Op 2 juni zal Jos van de Wiel samen met een ander lid van de projectgroep in een rechtsstreekse uitzending van HTR geinterviewd worden over het 75 jarig bestaan van onze mooie vereniging.

Tijdens de receptie van dit jubileum, 15 juni 2018, zullen ook door HTR opnames worden gemaakt.

Allemaal mooie kansen om onze club te promoten.

Chris de Goeij

Maandag 14 mei was er weer een bijeenkomst in het proces ‘Haarsteeg naar 100 jaar’. In een goed gevulde kantine lieten de… Meer >

Beste clubgenoten,   Ten aanzien van de jeugdafdeling zijn de voorbereidingen voor volgend seizoen in volle gang. Denk… Meer >

Meld je even aan via : tomvanderloo@home.nl Meer >