Jeugdzaken.

03 mei 2018

Beste clubgenoten,

Gisteren ontvingen jullie het bericht dat Lichel Pompen direct is gestopt met zijn werkzaamheden bij onze vereniging, VV Haarsteeg. Momenteel werken wij hard aan een invulling van oa zijn werkzaamheden, maar vooral ook de brede invulling van het voetballen binnen vv Haarsteeg, voor de korte en lange termijn.

De energie vanuit het traject "Samen naar 100 jaar!" wordt hiervoor gebruikt en ingezet. Er zijn veel mensen die hierbij willen helpen. Mooi om te zien dat er zoveel bereidheid is om zaken mee op te pakken. Bij deze nogmaals de uitnodiging om hierbij een positieve bijdrage te leveren.

Voor de korte termijn betekent dit dat er al is gekeken naar naar een goede invulling van openstaande acties. Denk hierbij vooral aan de voorbereidingen ten aanzien van volgend seizoen. Dus bijvoorbeeld de invulling van trainers en leiders en de team indelingen. William, Lichel en anderen hebben al veel voorbereidingen getroffen. Daarnaast is het goed om te melden dat het uitgangspunt is dat alle afspraken tav trainers blijven staan.

De verwachting is dat er volgende week een vervolgmail gestuurd kan worden, over hoe we het proces naar volgend seizoen inzetten.

Heb je hier vragen over dan kan je jezelf richten tot secretaris@vvhaarsteeg.nl

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur.

PANNA! Sterrenteam 2018

19 oktober 2018
Het Panna-evenement was een dag die in het teken stond van plezier maken en… Meer >

Frans van Beurden overleden

18 oktober 2018
Op 16 oktober is Frans van Beurden op 77-jarige leeftijd helaas  overleden. Frans is jarenlang een trouw lid geweest. In… Meer >

Controleer je gegevens

17 oktober 2018
Controleer je gegevens Iedereen die een rol heeft bij onze vereniging (spelend lid, steunend lid, overige relatie) is opgenomen in… Meer >

Vanuit het project "Samen naar 100 jaar" is inmiddels een beoogd nieuw bestuur ontstaan. Aankomende weken gebruiken we om onszelf voor… Meer >

Waar ben je naar op zoek?

Sportpark: Priemsteeg
Haarsteeg