Nieuws vanuit Bestuur.

11 april 2018
Beste Sportvrienden,

In het laatste bestuur overleg heeft William zijn besluit om te stoppen met zijn functie als Jeugd Voorzitter aan het eind van het seizoen kenbaar gemaakt.
Dit besluit respecteren we uiteraard. Maar betreuren zijn besluit wel. William heeft de afgelopen drie jaar met volle inzet en enthousiasme richting gegeven aan de jeugdafdeling.
Hij heeft in een persoonlijke mail deze beslissing toegelicht aan de jeugdcommissie- en TC jeugdkaderleden.

Namens het Bestuur
Henk van der Lee
Secretaris

Afgelopen seizoen is vanuit de KNVB een start gemaakt met het nieuwe pupillenvoetbal.   Wat was er al aangepast? •… Meer >