Nieuws vanuit Bestuur.

11 april 2018
Beste Sportvrienden,

In het laatste bestuur overleg heeft William zijn besluit om te stoppen met zijn functie als Jeugd Voorzitter aan het eind van het seizoen kenbaar gemaakt.
Dit besluit respecteren we uiteraard. Maar betreuren zijn besluit wel. William heeft de afgelopen drie jaar met volle inzet en enthousiasme richting gegeven aan de jeugdafdeling.
Hij heeft in een persoonlijke mail deze beslissing toegelicht aan de jeugdcommissie- en TC jeugdkaderleden.

Namens het Bestuur
Henk van der Lee

Belangrijke data winterstop

07 december 2018
20 december: Laatste trainings- en kantineavond van 2018 6 januari:… Meer >

Woensdag 12 december zal Dennis Verhoofstad een clinic geven aan de trainers van JO9, JO10 en JO11. Meerdere trainers hebben bij het… Meer >

Datum:   14 december Tijd:        20:00 uur  Namens het bestuur hele fijne feestdagen en… Meer >

Beste clubleden, Binnenkort start de inning van de contributie van het huidige seizoen 2018-2019. Net als vorig seizoen is de inning… Meer >

Waar ben je naar op zoek?

Sportpark: Priemsteeg
Haarsteeg