Gratis kaartjes RKC - GA-Eagles

04 april 2018 door Harry Muskens
Beste leden,
De uitslag is bekend van de stroopwafelactie, als beloning mogen de volgende teams :
JO9-5 , JO9-2 , JO11-1 op 20 april  bij de wedstrijd RKC - GA-EAGLES als line-up met de spelers/officials het veld betreden.
Informatie over tijd en verzamelplaats volgt via de leiders en trainers van deze teams.
Alle overige verkopers van de stroopwafels willen we ook belonen, zij krijgen ieder 4 gratis kaartjes voor deze wedstrijd.
Deze zijn af te halen voor aanvang van de wedstrijd in de fanshop van het RKC-stadion op 20 april.
We hopen op een grote opkomst en wensen jullie veel plezier bij deze wedstrijd.

Vriendelijke sportgroet,

De Stroopwafelcommissie.

Even voorstellen: Joop Kipping

19 september 2018
Vanuit het project "Samen naar 100 jaar" is inmiddels een beoogd nieuw bestuur ontstaan. Aankomende weken gebruiken we om onszelf voor… Meer >

DUITSE MIDDAG VOOR JONG EN OUD

14 september 2018
Samstag 22. September ist est so weit!

Aftrap van het seizoen!

14 september 2018

Waar ben je naar op zoek?

Sportpark: Priemsteeg
Haarsteeg