Gratis kaartjes RKC - GA-Eagles

04 april 2018 door Harry Muskens
Beste leden,
De uitslag is bekend van de stroopwafelactie, als beloning mogen de volgende teams :
JO9-5 , JO9-2 , JO11-1 op 20 april  bij de wedstrijd RKC - GA-EAGLES als line-up met de spelers/officials het veld betreden.
Informatie over tijd en verzamelplaats volgt via de leiders en trainers van deze teams.
Alle overige verkopers van de stroopwafels willen we ook belonen, zij krijgen ieder 4 gratis kaartjes voor deze wedstrijd.
Deze zijn af te halen voor aanvang van de wedstrijd in de fanshop van het RKC-stadion op 20 april.
We hopen op een grote opkomst en wensen jullie veel plezier bij deze wedstrijd.

Vriendelijke sportgroet,

De Stroopwafelcommissie.

Afgelopen seizoen is vanuit de KNVB een start gemaakt met het nieuwe pupillenvoetbal.   Wat was er al aangepast? •… Meer >

Het seizoen loopt nu echt ten einde. We hebben als club kampioenen gehuldigd en momenteel vieren we ons 75 jarig jubileum. VV Haarsteeg… Meer >