Nieuws VV Haarsteeg

De AFTRAP

28 februari 2018 door Chris de Goeij
www.vvhaarsteeg.nl

Nuttige stevige AFTRAP

 

 

Afgelopen maandagavond 26 februari 2018 is onder bezielende leiding van Rick Schreuder en met een inspirerende inleiding van Marc Lammers een stap gemaakt naar de toekomst van de vereniging.

 


De hoge opkomst van leden en ouders getuigt van betrokkenheid en zorgde voor een goed gevuld speelveld. Na het welkomstwoord vanuit het bestuur door Jos van de Wiel werd de regie door Rick overgenomen. Met gerichte vragen werd met “een beeld” geschetst van het gevoel en betrokkenheid bij de vereniging.

 

Marc nam ons mee op zijn enerverende reis als coach, die uiteindelijk leidde tot successen bij diverse hockeyteams, waaronder het nationale dameshockeyteam en het Belgische mannenteam. Daarbij legde hij steeds een relatie met de kansen voor onze vereniging. Samen de schouders eronder, bij de tijd blijven, inzet van kwaliteiten en ruimte bieden waren sleutelwoorden.

 

Na een korte alcoholvrije break werd kort stilgestaan bij het vervolg op de aftrap.

 

Op korte termijn worden er aantal spiegelbijeenkomsten gehouden, waarop 50% van de deelnemers aan de aftrap al hebben ingeschreven.

 

Onder begeleiding van een gesprekleidster zullen de deelnemers uitgenodigd worden om

  • mee te praten over de toekomst van de vereniging
  • in beeld te brengen wat er nu leeft
  • benoemen waarop de focus gericht zou moeten zijn
  • wat en hoe doelen bereikt zouden moet worden
  • organisatievorm naar toekomst

 

Was je verhinderd en wil je toch mee praten in een spiegelgroep, neem dan via het mailadres samennaar100jaar@gmail.com contact op met de projectgroep.

Met name de actieve voetballers, die ondervertegenwoordigd waren bij de aftrap, worden uitgedaagd om alsnog hierop in te schrijven. Zij vormen de basis van de vereniging. Nu de kans om ook jouw stem te laten horen.

 

De start is gemaakt en nu samen verder op weg naar een vereniging, die ook op termijn ruimte biedt voor gezellige sportieve uitdagingen. Samen op weg naar Haarsteeg 2.0 !

 

Namens de projectgroep,

André Doedeijns en Chris de Goeij

foto's: Anni van Dal

www.vvhaarsteeg.nl
www.vvhaarsteeg.nl
www.vvhaarsteeg.nl

 
www.vvhaarsteeg.nl

Samen naar 100 jaar

18 juni 2018
De afgelopen periode is veel bereikt in het proces ‘Samen naar 100 jaar’. Wij willen jullie graag op de hoogte brengen van de vele… Meer >
 

Trainingen

18 juni 2018
Deze week kan er alleen op woensdag 20 juni en donderdag 21 juni getraind worden. Maandag 18 en dinsdag 19 juni zijn er dus geen… Meer >
 
Het seizoen loopt nu echt ten einde. We hebben als club kampioenen gehuldigd en momenteel vieren we ons 75 jarig jubileum. VV Haarsteeg… Meer >
 
Tussen alle feestgedruis door dienen er ook nog wat andere zaken geregeld te worden.   Het seizoen is weer ten einde dus… Meer >
 
 
 
24-05-2018 Meer >
 
Terug naar boven