Stroopwafelactie

05 maart 2018
Beste leden,

De stroopwafelactie is ten einde. We hebben de actie wat langer laten doorlopen omdat het inleveren van alle verkooplijsten lastig was vanwege de afgelastingen van afgelopen weken.

Met de opbrengst kunnen we een van onze wensen invullen, een mooi resultaat voor de eerste maal dat we deze actie gehouden hebben.

Aanstaande zaterdag, 10 maart, worden de verkochte stroopwafels samen met de voorverkoopformulieren uitgeleverd aan de verkopers via de leiders van de teams.

Over de prijzen voor de teams worden de teams afzonderlijk ingelicht.

Onze dank gaat uit naar alle leden die hun steentje hebben bijgedragen, in het bijzonder Harry Muskens en Yvo van Engelen voor de organisatie van de actie.

Bestuur VV Haarsteeg

N.b.: als je nog stroopwafels verkocht hebt maar de opbrengsten nog niet ingeleverd hebt, zorg er dan voor dat je dit zo spoedig mogelijk alsnog even doet.

Even voorstellen: Joop Kipping

19 september 2018
Vanuit het project "Samen naar 100 jaar" is inmiddels een beoogd nieuw bestuur ontstaan. Aankomende weken gebruiken we om onszelf voor… Meer >

DUITSE MIDDAG VOOR JONG EN OUD

14 september 2018
Samstag 22. September ist est so weit!

Aftrap van het seizoen!

14 september 2018

Waar ben je naar op zoek?

Sportpark: Priemsteeg
Haarsteeg