Stroopwafelactie

05 maart 2018
Beste leden,

De stroopwafelactie is ten einde. We hebben de actie wat langer laten doorlopen omdat het inleveren van alle verkooplijsten lastig was vanwege de afgelastingen van afgelopen weken.

Met de opbrengst kunnen we een van onze wensen invullen, een mooi resultaat voor de eerste maal dat we deze actie gehouden hebben.

Aanstaande zaterdag, 10 maart, worden de verkochte stroopwafels samen met de voorverkoopformulieren uitgeleverd aan de verkopers via de leiders van de teams.

Over de prijzen voor de teams worden de teams afzonderlijk ingelicht.

Onze dank gaat uit naar alle leden die hun steentje hebben bijgedragen, in het bijzonder Harry Muskens en Yvo van Engelen voor de organisatie van de actie.

Bestuur VV Haarsteeg

N.b.: als je nog stroopwafels verkocht hebt maar de opbrengsten nog niet ingeleverd hebt, zorg er dan voor dat je dit zo spoedig mogelijk alsnog even doet.

Belangrijke data winterstop

07 december 2018
20 december: Laatste trainings- en kantineavond van 2018 6 januari:… Meer >

Woensdag 12 december zal Dennis Verhoofstad een clinic geven aan de trainers van JO9, JO10 en JO11. Meerdere trainers hebben bij het… Meer >

Datum:   14 december Tijd:        20:00 uur  Namens het bestuur hele fijne feestdagen en… Meer >

Beste clubleden, Binnenkort start de inning van de contributie van het huidige seizoen 2018-2019. Net als vorig seizoen is de inning… Meer >

Waar ben je naar op zoek?

Sportpark: Priemsteeg
Haarsteeg