Nieuws VV Haarsteeg

Stroopwafelactie

05 maart 2018
www.vvhaarsteeg.nl
Beste leden,

De stroopwafelactie is ten einde. We hebben de actie wat langer laten doorlopen omdat het inleveren van alle verkooplijsten lastig was vanwege de afgelastingen van afgelopen weken.

Met de opbrengst kunnen we een van onze wensen invullen, een mooi resultaat voor de eerste maal dat we deze actie gehouden hebben.

Aanstaande zaterdag, 10 maart, worden de verkochte stroopwafels samen met de voorverkoopformulieren uitgeleverd aan de verkopers via de leiders van de teams.

Over de prijzen voor de teams worden de teams afzonderlijk ingelicht.

Onze dank gaat uit naar alle leden die hun steentje hebben bijgedragen, in het bijzonder Harry Muskens en Yvo van Engelen voor de organisatie van de actie.

Bestuur VV Haarsteeg


N.b.: als je nog stroopwafels verkocht hebt maar de opbrengsten nog niet ingeleverd hebt, zorg er dan voor dat je dit zo spoedig mogelijk alsnog even doet.


 

Afgelasting

17 maart 2018
Sportvrienden, Alle wedstrijden gepland op zondagmorgen 18 maart zijn afgelast dus ook de wedstrijden van het 1e en het 2e… Meer >
 
www.vvhaarsteeg.nl

SPIEGELEN

15 maart 2018
Inmiddels zijn er vier zogenaamde spiegelbijeenkomsten gehouden. Leden hebben gesproken over de toekomst van de… Meer >
 
www.vvhaarsteeg.nl

Jubileumprogramma

15 maart 2018
Het jubileumprogramma is bekend. VV Haarsteeg bestaat 75 jaar en dat gaan we vieren in de maand juni! 
 
www.vvhaarsteeg.nl

De AFTRAP

28 februari 2018
Nuttige stevige AFTRAP     Afgelopen maandagavond 26 februari 2018 is onder bezielende leiding van Rick Schreuder en… Meer >
 
21-02-2018 Meer >
 
 
 
 
22-10-2017 Meer >
 
 
 
Terug naar boven