Nieuwe Wedstrijdsecretaris Junioren

16 november 2017
Beste sportvrienden,

Onze huidige Wedstrijdsecretaris Junioren, Yolanda Aukes, heeft aan het begin van het seizoen aangegeven als wedstrijd secretaris junioren te gaan stoppen per 01-01-2018. Gelukkig hebben we voor Yolanda een prima opvolger gevonden in de persoon van Harry Muskens. Harry zal officieel per 01-12-2017 de werkzaamheden van Yolanda over gaan nemen.

Harry is geen onbekende binnen onze vereniging, op dit moment is Harry ook als vrijwilliger werkzaam als zaterdag coördinator.

Vanaf deze plaats wil ik Yolanda alvast danken voor haar jarenlange inzet, met verschillende vrijwilligerstaken, bij onze vereniging.

Harry wens ik uiteraard heel veel plezier en succes met zijn nieuwe uitdaging als wedstrijdsecretaris junioren.

Harry is te bereiken via het e-mail adres: harrymuskens@gmail.com

Met sportieve groet,
Willliam van den Berk

TOPPERS

08 december 2017
DE TOPPERS VAN ELKE VERENIGING, DUS OOK VAN DE ONZE !!!!!

Stroopwafelactie

08 december 2017
Beste leden, Na de worstenbroodactie vorig seizoen houden we dit seizoen een stroopwafelactie. Met de opbrengst van deze actie… Meer >

Foto`s van Sinterklaas bezoek aan VVH  Klik hier voor  FotoAlbum Meer >