Nieuwe Wedstrijdsecretaris Junioren

16 november 2017
Beste sportvrienden,

Onze huidige Wedstrijdsecretaris Junioren, Yolanda Aukes, heeft aan het begin van het seizoen aangegeven als wedstrijd secretaris junioren te gaan stoppen per 01-01-2018. Gelukkig hebben we voor Yolanda een prima opvolger gevonden in de persoon van Harry Muskens. Harry zal officieel per 01-12-2017 de werkzaamheden van Yolanda over gaan nemen.

Harry is geen onbekende binnen onze vereniging, op dit moment is Harry ook als vrijwilliger werkzaam als zaterdag coördinator.

Vanaf deze plaats wil ik Yolanda alvast danken voor haar jarenlange inzet, met verschillende vrijwilligerstaken, bij onze vereniging.

Harry wens ik uiteraard heel veel plezier en succes met zijn nieuwe uitdaging als wedstrijdsecretaris junioren.

Harry is te bereiken via het e-mail adres: harrymuskens@gmail.com

Met sportieve groet,
Willliam van den Berk

PANNA! Sterrenteam 2018

19 oktober 2018
Het Panna-evenement was een dag die in het teken stond van plezier maken en… Meer >

Frans van Beurden overleden

18 oktober 2018
Op 16 oktober is Frans van Beurden op 77-jarige leeftijd helaas  overleden. Frans is jarenlang een trouw lid geweest. In… Meer >

Controleer je gegevens

17 oktober 2018
Iedereen die een rol heeft bij onze vereniging (spelend lid, steunend lid, overige relatie) is opgenomen in de ledenadministratie We… Meer >

Vanuit het project "Samen naar 100 jaar" is inmiddels een beoogd nieuw bestuur ontstaan. Aankomende weken gebruiken we om onszelf voor… Meer >

Waar ben je naar op zoek?

Sportpark: Priemsteeg
Haarsteeg