27 oktober 2017 door Chris de Goeij

Beste sportievelingen,

Graag wil ik André Doedeijns, zie foto en woonachtig in Vlijmen, aan jullie voorstellen.

Op dit moment worden de beleidsplannen van onze vereniging herschreven en aangepast aan het huidige tijdsbeeld. Bij dit proces zullen leden van de vereniging nauw betrokken worden. Uiteindelijk zal het beleid niet alleen vastgesteld moeten worden, maar zeker ook uitgevoerd. Daarna zal ook het daaraan afgeleide beleid daarop afgestemd en uitgevoerd moeten worden. Een voorbeeld daarvan is het vrijwilligersbeleid. Tijdens de komende jaarvergadering zal hiervoor naar de leden een eerste aftrap gedaan worden.

André gaat samen met Chris de Goeij het bestuur ondersteunen om het hiervoor beschreven proces van “het maken en uitvoeren van beleid” inhoud te geven. Zij zullen actief met leden van onze vereniging en ouders van jonge leden aan de slag gaan. Mogelijk dat André tijdelijk nog een aantal andere rollen binnen onze vereniging op gaat pakken.

André zal je daarom regelmatig op ons sportpark tegenkomen. Ook gaat hij inkijken bij diverse activiteiten/coördinatie en zal hij bij een aantal overleggen aansluiten.

Zijn inzet, die minimaal 1 jaar zal duren, is tot stand gekomen in overleg en met medewerking van de gemeente Heusden.

Mocht je vragen hebben, stel ze gerust aan André. Hij gaat namelijk het omgekeerde zeker doen.

Namens het bestuur

Chris de Goeij

kersttoernooi soccerhome

23 november 2017