Nieuwe tenues voor JO14-1

20 oktober 2017

Nieuwe tenues voor JO14-1

Dit jaar heeft Haarsteeg voor het eerst een team in de JO14 categorie en zij kunnen zich dankzij sponsor Alexander@workPersoneelsdiensten presenteren in mooie nieuwe tenues. Ook de trainers zijn voorzien van nieuwe kleding en daarnaast heeft het team gesponsorde trainingstenues ontvangen.

JO14-1 was het seizoen gestart in de 3e klasse, maar gezien de 3 zeer ruime bekeroverwinningen is besloten hoger te gaan spelen wat heeft geleid tot een indeling in de 1e klasse regio Dordrecht. Een fysiek zware regio, maar met 2 gewonnen en 2 verloren duels is het een juiste keuze geweest met volledig nieuwe tegenstanders en spannende wedstrijden. Mark Brouwers (hoofdtrainer) en Rob Haacke (assistent trainer) verzorgen de trainingen en coaching en Frank van Zon vervult de rol van elftalleider.

Het team en staf zijn de sponsor erg dankbaar voor het volledige kledingpakket en zal de kleding met trots dragen!

Samen naar 100 jaar

18 juni 2018
De afgelopen periode is veel bereikt in het proces ‘Samen naar 100 jaar’. Wij willen jullie graag op de hoogte brengen van de vele… Meer >

18 juni 2018