Nieuwe tenues voor JO14-1

20 oktober 2017

Nieuwe tenues voor JO14-1

Dit jaar heeft Haarsteeg voor het eerst een team in de JO14 categorie en zij kunnen zich dankzij sponsor Alexander@workPersoneelsdiensten presenteren in mooie nieuwe tenues. Ook de trainers zijn voorzien van nieuwe kleding en daarnaast heeft het team gesponsorde trainingstenues ontvangen.

JO14-1 was het seizoen gestart in de 3e klasse, maar gezien de 3 zeer ruime bekeroverwinningen is besloten hoger te gaan spelen wat heeft geleid tot een indeling in de 1e klasse regio Dordrecht. Een fysiek zware regio, maar met 2 gewonnen en 2 verloren duels is het een juiste keuze geweest met volledig nieuwe tegenstanders en spannende wedstrijden. Mark Brouwers (hoofdtrainer) en Rob Haacke (assistent trainer) verzorgen de trainingen en coaching en Frank van Zon vervult de rol van elftalleider.

Het team en staf zijn de sponsor erg dankbaar voor het volledige kledingpakket en zal de kleding met trots dragen!

Jubileumprogramma

14 februari 2018
Het jubileumprogramma is bekend. VV Haarsteeg bestaat 75 jaar en dat gaan we vieren in de maand juni!

DE AFTRAP

06 februari 2018
HIER WIL/MOET JE BIJ ZIJN, WANT ZONDER JOU GEEN VOETBAL ⚽️⚽️ Meer >

Beste Sportvrienden, Zoals je weet doet onze vereniging ook mee met het 35+ 7x7 competitie. Deze wordt gespeeld op de vrijdagavond… Meer >