Jeugd Voetbal Opleiding vv Haarsteeg

10 oktober 2017
Beste sportvrienden,
Omdat VV Haarsteeg veel waarde hecht aan een optimale jeugdopleiding heeft er in het seizoen 2016-2017 een samenwerking plaatsgevonden met Jeugdvoetbal.nl. Deze samenwerking is succevol verlopen echter zoals vorig jaar al aangegeven was er de ambitie om m.i.v. het seizoen 2017-2018 de jeugdopleiding (grotendeels) met eigen mensen te gaan uitvoeren. De doelstelling is en blijft om verenigingsbreed meer samenhang te realiseren voor alle geledingen. Naast het meerjarig technisch jeugdbeleidsplan zal de vertaling in de praktijk niet ontbreken. Alle doelgroepen komen aan bod om tot een eenduidige jeugdopleiding te komen.
Wij zijn blij dat Roger Schouwenaar als Coördinator Jeugd Voetbal Opleidingen invulling gaat geven aan onze eigen jeugdvoetbalopleiding.
Roger is voor vv Haarsteeg geen onbekende daar hij jaren succesvol trainer van ons eerste elftal is geweest.

Inmiddels is er achter de schermen al druk gewerkt aan een eerste opzet die geleid heeft tot de volgende indeling:

Dag: Datum: Tijd: Doelgroep: Activiteit: Doel:
Dinsdag 24-10-2017 19:00-22:00 uur Trainers pupillenteams Trainerscursus onderbouw Theorie thema centraal: Trainingen voor pupillen
Dinsdag 31-10-2017 18:00-21:00 uur Trainers pupillenteams Trainerscursus onderbouw Centraal: Wedstrijd coachen
Dinsdag 07-11-2017 18:00-21:00 uur Trainers pupillenteams Trainerscursus onderbouw Begeleiden, aansturen kader
Dinsdag 12-12-2017 18:00-21:00 uur Trainers pupillenteams Trainerscursus onderbouw Terugkom avond

Alle trainers van de onderbouw worden nog persoonlijk geïnformeerd over de verdere gang van zaken.
De trainerscursussen voor de bovenbouw worden ingepland medio januari-februari 2018 en zal afhankelijk zijn van de weersomstandigheden. De aanvangstijd zal later beginnen dan bij de trainingscursus voor de onderbouw. Betreffende trainers worden voortijdig op de hoogte gebracht van de ontwikkelingen.
Wij verwachten alle trainers welkom te mogen heten op de eerste trainerscursus van dinsdag 24-10-2017.
Indien je inlogt op de website van vv Haarsteeg en op het groene logo "jeugdvoetbalopleiding" klikt vindt u binnenkort nog meer informatie betreffende onze eigen opleiding.

Voor nadere informatie kan men contact opnemen met:
Hoofd Jeugd Opleiding, Lichel Pompen: hjovvhaarsteeg@gmail.com

Ik wens alle betrokkenen heel veel plezier en succes met de trainerscursus.
Met sportieve groet,
William van den Berk

Voor vanavond is veld 5 niet beschikbaar om te trainen wegens het slechte weer. De overige velden zijn gewoon beschikbaar voor de… Meer >

Mijn naam is Hardy Vismale, 50 jaar, geboren in 's-Hertogenbosch. Ik ben 20 jaar woonachtig geweest in Vlijmen en sinds 2017… Meer >

Zondag 6 januari was de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie bij VV Haarsteeg. De dag begon met veel onderlinge wedstrijden tussen de… Meer >

Tijdens de nieuwjaarsreceptie is Theodoor van den Brandt benoemd tot ere-voorzitter van onze vereniging! De laatste jaren was Theodoor… Meer >

Waar ben je naar op zoek?

Sportpark: Priemsteeg
Haarsteeg