Kick-Off Jeugdafdeling seizoen 2017-2018

07 september 2017
Beste sportvrienden,

Op woensdag 20 September 2017 om 20:00 uur vangt de Kick-Off van de Jeugdafdeling aan in de kantine van onze vereniging.
Op deze dag vinden er vanaf 20:00 uur géén trainingen meer plaats, zodat alle jeugd trainers en leiders aanwezig kunnen zijn.

De volgende onderwerpen komen o.a. aan bod:
  • Jeugd Voetbal Opleiding vv Haarsteeg
  • Mobiele Digitale Wedstijd Formulier
  • VOG
  • Wijzigingen tuchtzaken
  • introductie boekje
  • Nieuwe wedstrijdvormen JO8 t/m JO10
  • e.v.
We verwachten de aanwezigheid van alle jeugd trainers en leiders maar uiteraard is iedereen welkom die vv Haarsteeg een warm hart toedraagt.

De Jeugdcommissie heet u alvast van harte welkom op woensdag 20 september om 20:00 uur in de kantine.

Met sportieve groet,
William van den Berk

Op woensdagmiddag 15 november jl. werd er op het complex van VV Haarsteeg een voetbalklinic gegeven door spelers van RKC.  Deze… Meer >

SPONSORAVOND A2 vv Haarsteeg