Invoering Mobiel Digitaal Wedstrijd Formulier (mDWF)

31 augustus 2017
BELANGRIJK voor alle Teammanagers/Trainers,

Zoals al eerder gecommuniceerd is er vanuit de KNVB het initiatief om het bekende Digitale Wedstrijd Formulier te vervangen door het Mobiele Digitale Wedstrijd Formulier (mDWF).
Deze gaat draaien op een APP m.i.v. het nieuwe seizoen.
Een van de voorwaarden is dat de gegevens van onze leden correct zijn vermeld bij onze vereniging en dus ook bij de KNVB.
Met name het juist geregistreerd hebben van het email adres is cruciaal bij de implementatie van de nieuwe wedstrijd APP. Deze wordt namelijk gebruikt als gebruikersnaam.

Wat vragen we nu aan de Teammanagers/Trainers?
Op onze site van VV HAARSTEEG staat in het hoofdmenu het onderwerp: MDWF.
Hieronder staat uitgebreide gegevens over het hoe en waarom van de mDWF per doelgroep beschreven.
Ook een onderwerp hoe je je kunt registreren en inloggen in de APP.
Ons verzoek is om de werkwijze te volgen en vooraf al in te loggen. (Praktijk leert dat dit zonder verdere instructie afdoende is.)
Mocht dit niet lukken stuur dan een mail naar secretaris@vvhaarsteeg.nl met daarin het juiste mailadres.
Dan gaan we nakijken of we het juiste emailadres hebben geregistreerd. Na correctie is dan inloggen in de meeste gevallen wel mogelijk.
We rekenen op ieders medewerking.
Mocht je alsnog vragen hebben kun je contact opnemen met een van het onderstaand team.

Namens Bestuur VV HAARSTEEG

Implementatie Team mDWF

Jeugd: Harry Muskens/Frank vd Wildenberg.
Senioren: Marcel Nijholt/Henk van der Lee

Jubileumprogramma

14 februari 2018
Het jubileumprogramma is bekend. VV Haarsteeg bestaat 75 jaar en dat gaan we vieren in de maand juni!

DE AFTRAP

06 februari 2018
HIER WIL/MOET JE BIJ ZIJN, WANT ZONDER JOU GEEN VOETBAL ⚽️⚽️ Meer >

Beste Sportvrienden, Zoals je weet doet onze vereniging ook mee met het 35+ 7x7 competitie. Deze wordt gespeeld op de vrijdagavond… Meer >