Invoering Mobiel Digitaal Wedstrijd Formulier (mDWF)

31 augustus 2017
BELANGRIJK voor alle Teammanagers/Trainers,

Zoals al eerder gecommuniceerd is er vanuit de KNVB het initiatief om het bekende Digitale Wedstrijd Formulier te vervangen door het Mobiele Digitale Wedstrijd Formulier (mDWF).
Deze gaat draaien op een APP m.i.v. het nieuwe seizoen.
Een van de voorwaarden is dat de gegevens van onze leden correct zijn vermeld bij onze vereniging en dus ook bij de KNVB.
Met name het juist geregistreerd hebben van het email adres is cruciaal bij de implementatie van de nieuwe wedstrijd APP. Deze wordt namelijk gebruikt als gebruikersnaam.

Wat vragen we nu aan de Teammanagers/Trainers?
Op onze site van VV HAARSTEEG staat in het hoofdmenu het onderwerp: MDWF.
Hieronder staat uitgebreide gegevens over het hoe en waarom van de mDWF per doelgroep beschreven.
Ook een onderwerp hoe je je kunt registreren en inloggen in de APP.
Ons verzoek is om de werkwijze te volgen en vooraf al in te loggen. (Praktijk leert dat dit zonder verdere instructie afdoende is.)
Mocht dit niet lukken stuur dan een mail naar secretaris@vvhaarsteeg.nl met daarin het juiste mailadres.
Dan gaan we nakijken of we het juiste emailadres hebben geregistreerd. Na correctie is dan inloggen in de meeste gevallen wel mogelijk.
We rekenen op ieders medewerking.
Mocht je alsnog vragen hebben kun je contact opnemen met een van het onderstaand team.

Namens Bestuur VV HAARSTEEG

Implementatie Team mDWF

Jeugd: Harry Muskens/Frank vd Wildenberg.
Senioren: Marcel Nijholt/Henk van der Lee

Wie durft de uitdaging aan ?   Beste C, D en/of B speler   De mini’s van vv Haarsteeg zijn op zoek naar… Meer >

Beste clubleden,   De wijze van inning van de contributie gaat met ingang van het seizoen 2017-2018 veranderen. In het… Meer >

Beste Sportliefhebbers, We zijn op zoek naar een elftalleider voor ons Eerste team. Het team komt uit in de 3e klasse van de… Meer >