Renovatie kunstgrasveld 2

13 september 2017
Gisteren dinsdag 12 september zijn de doelen op het gerenoveerde kunstgrasveld geplaatst.Vanaf heden kan er op dit veld 2 normaal getraind worden en mag er voor trainingen geen gebruik meer gemaakt worden van veld 1.
Omdat de aannemer iedere vrijdag het veld nog moet slepen moeten iedere dondagavond aan het eind van de trainingen alle doelen van het veld verwijderd worden en de jeugddoelen ingeklapt worden.
Vanwege maaiwerkzaamheden en wedstrijden op zaterdag moeten trouwens ook van alle andere velden op de donderdag na de trainingen alle losse doelen verwijderd worden.
Verzoek aan alle trainers, die als laatste trainen, dit te willen regelen en daar ook toezicht op te houden.

Het bestuur.

Jubileumprogramma

14 februari 2018
Het jubileumprogramma is bekend. VV Haarsteeg bestaat 75 jaar en dat gaan we vieren in de maand juni!

DE AFTRAP

06 februari 2018
HIER WIL/MOET JE BIJ ZIJN, WANT ZONDER JOU GEEN VOETBAL ⚽️⚽️ Meer >

Beste Sportvrienden, Zoals je weet doet onze vereniging ook mee met het 35+ 7x7 competitie. Deze wordt gespeeld op de vrijdagavond… Meer >