Renovatie kunstgrasveld 2

13 september 2017
Gisteren dinsdag 12 september zijn de doelen op het gerenoveerde kunstgrasveld geplaatst.Vanaf heden kan er op dit veld 2 normaal getraind worden en mag er voor trainingen geen gebruik meer gemaakt worden van veld 1.
Omdat de aannemer iedere vrijdag het veld nog moet slepen moeten iedere dondagavond aan het eind van de trainingen alle doelen van het veld verwijderd worden en de jeugddoelen ingeklapt worden.
Vanwege maaiwerkzaamheden en wedstrijden op zaterdag moeten trouwens ook van alle andere velden op de donderdag na de trainingen alle losse doelen verwijderd worden.
Verzoek aan alle trainers, die als laatste trainen, dit te willen regelen en daar ook toezicht op te houden.

Het bestuur.

Wie durft de uitdaging aan ?   Beste C, D en/of B speler   De mini’s van vv Haarsteeg zijn op zoek naar… Meer >

Beste clubleden,   De wijze van inning van de contributie gaat met ingang van het seizoen 2017-2018 veranderen. In het… Meer >

Beste Sportliefhebbers, We zijn op zoek naar een elftalleider voor ons Eerste team. Het team komt uit in de 3e klasse van de… Meer >