Nieuws VV Haarsteeg

Bekerindeling Haarsteeg 1 bekend!

12 juli 2017 door Joost Alosery
De bekerindeling van ons 1e elftal is bekend. Haarsteeg is ingedeeld bij een paar oude bekenden :  DESK 1 en PSV 1 (amateurs) en de zaterdagploeg GDC 1. Een paar interessante wedstrijden die een goede voorbereiding zullen zijn op de 1e competitiewedstrijd tegen Real Lunet.

Het speelschema ziet er als volgt uit:

02 sept. (za)      17.00 uur    Haarsteeg 1 - GDC 1
10 sept. (zo)      14.30 uur    DESK 1 - Haarsteeg 1
17 sept. (zo)      14.30 uur    Haarsteeg 1 - PSV 1

Onze tegenstanders:

PSV 1 (amateurs)
PSV 1 wist in het seizoen 2010/2011 nog op de laatste 2 speeldagen een achterstand goed te maken op ons 1e waardoor het kampioenschap in de 2e klasse van ons vlaggenschip niet werd behaald. Een moment dat voor velen nog vers in het geheugen staat. Met de 2e plek in de 2e klasse werd dat seizoen de hoogste notering in de geschiedenis van onze club behaald. Alle reden voor revanche tegen dit PSV. PSV is dit seizoen ingedeeld in de 3e klasse D, Zuid 1.

DESK 1
Haarsteeg werd kampioen in het seizoen 2002/2003 met 4 punten voorsprong op DESK in de 3e klasse B, Zuid 1. Dit was in competitieverband het laatste moment waarop zij elkaar troffen. In de beker werd wel vaker tegen ze gespeeld en dit bleken altijd mooie gelijkopgaande wedstrijden te zijn tussen beide ploegen. Dit beloofd dus weer een mooie pot te worden. DESK is dit seizoen ingedeeld in de 3e klasse B, Zuid 1. 

GDC 1
GDC is dit seizoen ingedeeld in de 3e klasse D zaterdag, Zuid 1. Het 1e elftal van GDC is de afgelopen 2 seizoenen 2x achter elkaar gedegradeerd en zal er alles aan willen doen om met een goede start de weg weer naar boven in te zetten. 


Graag zien we eenieder met een blauw wit hart weer langs de kant tijdens deze wedstrijden om onze mannen aan te moedigen!

 


 
Wie durft de uitdaging aan ?   Beste C, D en/of B speler   De mini’s van vv Haarsteeg zijn op zoek naar… Meer >
 
Beste clubleden,   De wijze van inning van de contributie gaat met ingang van het seizoen 2017-2018 veranderen. In het… Meer >
 
Beste Sportliefhebbers, We zijn op zoek naar een elftalleider voor ons Eerste team. Het team komt uit in de 3e klasse van de… Meer >
 

Nieuws vanuit Bestuur

22 mei 2017
Beste Sportvrienden, In het laatste bestuur overleg heeft Jan Hein zijn besluit om te stoppen met zijn functie als penningmeester… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven