Nieuws vanuit Bestuur

22 mei 2017

Beste Sportvrienden,
In het laatste bestuur overleg heeft Jan Hein zijn besluit om te stoppen met zijn functie als penningmeester binnen onze vereniging kenbaar gemaakt. Dit besluit respecteren we uiteraard na deze lange periode.
Hieronder zijn persoonlijke toelichting:

Beste mensen,

Na lang beraad heb ik besloten om per 1 januari 2018 te stoppen als penningmeester. Ik vervul deze functie dan 14 jaar. De reden is dat ik meer tijd vrij wil hebben voor privé zaken. Ik kijk met veel plezier terug op mijn periode als penningmeester en streef er uiteraard naar om mijn taken in goede orde over te dragen. Op dit moment is er nog geen vervanger voor me, de komende maanden gaan we op zoek. Mijn dank gaat uit naar het in mij gestelde vertrouwen en ik hoop dat we binnen afzienbare tijd kunnen berichten over mijn opvolging.

Met vriendelijke groet,

Jan-Hein Verhaeren

Belangrijke data winterstop

07 december 2018
20 december: Laatste trainings- en kantineavond van 2018 6 januari:… Meer >

Woensdag 12 december zal Dennis Verhoofstad een clinic geven aan de trainers van JO9, JO10 en JO11. Meerdere trainers hebben bij het… Meer >

Datum:   14 december Tijd:        20:00 uur  Namens het bestuur hele fijne feestdagen en… Meer >

Beste clubleden, Binnenkort start de inning van de contributie van het huidige seizoen 2018-2019. Net als vorig seizoen is de inning… Meer >

Waar ben je naar op zoek?

Sportpark: Priemsteeg
Haarsteeg