Nieuws vanuit Bestuur

22 mei 2017

Beste Sportvrienden,
In het laatste bestuur overleg heeft Jan Hein zijn besluit om te stoppen met zijn functie als penningmeester binnen onze vereniging kenbaar gemaakt. Dit besluit respecteren we uiteraard na deze lange periode.
Hieronder zijn persoonlijke toelichting:

Beste mensen,

Na lang beraad heb ik besloten om per 1 januari 2018 te stoppen als penningmeester. Ik vervul deze functie dan 14 jaar. De reden is dat ik meer tijd vrij wil hebben voor privé zaken. Ik kijk met veel plezier terug op mijn periode als penningmeester en streef er uiteraard naar om mijn taken in goede orde over te dragen. Op dit moment is er nog geen vervanger voor me, de komende maanden gaan we op zoek. Mijn dank gaat uit naar het in mij gestelde vertrouwen en ik hoop dat we binnen afzienbare tijd kunnen berichten over mijn opvolging.

Met vriendelijke groet,

Jan-Hein Verhaeren

Jubileumprogramma

14 februari 2018
Het jubileumprogramma is bekend. VV Haarsteeg bestaat 75 jaar en dat gaan we vieren in de maand juni!

DE AFTRAP

06 februari 2018
HIER WIL/MOET JE BIJ ZIJN, WANT ZONDER JOU GEEN VOETBAL ⚽️⚽️ Meer >

Beste Sportvrienden, Zoals je weet doet onze vereniging ook mee met het 35+ 7x7 competitie. Deze wordt gespeeld op de vrijdagavond… Meer >