Opzeggen en overschrijven: hoe werkt dat ?

17 mei 2017
Procedure beëindigen lidmaatschap einde seizoen 2016-2017

Opzeggen : Spelers die aan het einde van dit seizoen met voetbal willen stoppen dienen hun lidmaatschap altijd tijdig schriftelijk op te zeggen. Dit doe je door op onze website in te loggen. Je komt dan op de pagina ‘’My Club’. Kies daar voor de button ‘Mijn gegevens wijzigen’ en vervolgens de button ‘Lidmaatschap opzeggen’. Je ontvangt van de opzegging altijd een schriftelijke bevestiging.
Als je opzegt dient wel de contributie voor het huidige seizoen volledig te zijn voldaan en dienen materialen die je van de vereniging in bruikleen hebt gekregen weer te worden ingeleverd. Het huidige seizoen eindigt per 30 juni 2017. Indien niet tijdig wordt opgezegd vindt er automatische verlenging van het lidmaatschap plaats.

Overschrijvingen:  Spelers die opzeggen omdat zij bij een andere vereniging willen gaan voetballen, dienen daarnaast ook nog via de KNVB overschrijving aan te vragen naar hun nieuwe club. De overschrijving wordt geregeld door de nieuwe vereniging. Aan overschrijving wordt door ons medewerking verleend indien door de betreffende speler aan al zijn (financiële) verplichtingen tegenover VV Haarsteeg is voldaan.

Steunend lid: Indien je stopt als actief voetballer maar wel aan  de VV Haarsteeg verbonden wilt blijven kun je het lidmaatschap omzetten in dat van steunend lid ( =  € 53,-- per jaar).

Voor vragen : ledenadministratie@vvhaarsteeg.nl

Jubileumprogramma

14 februari 2018
Het jubileumprogramma is bekend. VV Haarsteeg bestaat 75 jaar en dat gaan we vieren in de maand juni!

DE AFTRAP

06 februari 2018
HIER WIL/MOET JE BIJ ZIJN, WANT ZONDER JOU GEEN VOETBAL ⚽️⚽️ Meer >

Beste Sportvrienden, Zoals je weet doet onze vereniging ook mee met het 35+ 7x7 competitie. Deze wordt gespeeld op de vrijdagavond… Meer >