Controleer je persoonlijke gegevens

17 april 2017

Als vereniging werken we nu  sinds zomer 2015 met ons nieuwe leden-administratiesysteem. Iedereen die een rol  heeft  bij onze vereniging is daarin opgenomen ( spelend lid, steunend lid, overige relatie) We proberen de gegevens van iedereen zo up-to-date mogelijk te houden. We kunnen dat niet alleen maar zijn daarbij sterk afhankelijk  van  onze leden of deze wijzigingen doorgeven ( bijvoorbeeld adreswijziging, nieuwe Emailadres, telefoonnummer etc.). Door in te loggen op je persoonlijke pagina kun  je altijd je gegevens  actueel houden.  Zo is een actueel Emailadres bijvoorbeeld van onschatbare waarde voor de communicatie naar de leden.
We vragen iedereen na te gaan of zijn of haar gegevens nog actueel zijn en zonodig aan te passen. Daartoe kun je op de website inloggen  (links boven in de homepage).  Als je bent ingelogd kom je op de pagina  My Club. Op deze persoonlijke pagina kun je via de button  ‘Mijn gegevens wijzigen’ de noodzakelijke aanpassingen doorvoeren. Van elke wijziging ontvangt de ledenadministratie automatisch bericht.
Mocht je nog vragen hebben dan kan de ledenadministratie je nader informeren ( Ton van Son, T: 073-5116891 of E : ledenadministratie@vvhaarsteeg.nl).
We rekenen op ieders medewerking.

Afgelopen seizoen is vanuit de KNVB een start gemaakt met het nieuwe pupillenvoetbal.   Wat was er al aangepast? •… Meer >

Het seizoen loopt nu echt ten einde. We hebben als club kampioenen gehuldigd en momenteel vieren we ons 75 jarig jubileum. VV Haarsteeg… Meer >