VV Haarsteeg heeft geen rubber op haar kunstgrasvelden

08 oktober 2016
Beste leden/ sporters van onze vereniging,

Vanavond heeft onderzoeksprogramma Zembla in een uitzending op de televisie gewezen op mogelijke gezondheidsproblemen van rubberkorrels in kunstgras. Omdat dit onderwerp ook al speelde toen onze kunstgrasvelden werden aangelegd, is destijds in overleg met gemeente Heusden besloten om een duurdere korrel te gebruiken waar geen twijfel over gezondheidsrisico's aanwezig zijn.
Onze velden kunnen dus zonder enige twijfel worden gebruikt omdat ze geen rubber korrels bevattten.

Het bestuur.

Afgelopen seizoen is vanuit de KNVB een start gemaakt met het nieuwe pupillenvoetbal.   Wat was er al aangepast? •… Meer >

Het seizoen loopt nu echt ten einde. We hebben als club kampioenen gehuldigd en momenteel vieren we ons 75 jarig jubileum. VV Haarsteeg… Meer >