VV Haarsteeg heeft geen rubber op haar kunstgrasvelden

08 oktober 2016
Beste leden/ sporters van onze vereniging,

Vanavond heeft onderzoeksprogramma Zembla in een uitzending op de televisie gewezen op mogelijke gezondheidsproblemen van rubberkorrels in kunstgras. Omdat dit onderwerp ook al speelde toen onze kunstgrasvelden werden aangelegd, is destijds in overleg met gemeente Heusden besloten om een duurdere korrel te gebruiken waar geen twijfel over gezondheidsrisico's aanwezig zijn.
Onze velden kunnen dus zonder enige twijfel worden gebruikt omdat ze geen rubber korrels bevattten.

Het bestuur.

Twee jeudige kanjers van onze club hebben vrijdag 20 april 2018 RKC geassisteerd als ballenjongen. Klasse en een leuke… Meer >

35+ uit bij BVV.

22 april 2018