Nieuws VV Haarsteeg

Hulp aan zaterdagcoordinatoren door ouders uit de jeugdteams

02 september 2016
www.vvhaarsteeg.nl
Beste ouders,

Evenals vorig voetbaljaar willen we ook dit jaar weer aan jullie vragen of je 1x wil komen helpen op een zaterdag ochtend of middag. We zijn erg onderbezet en draaien daarom soms alleen een dienst. Op deze momenten vragen we hulp uit de teams zodat de coordinator niet alleen is als er een calamiteit is op het sportpark en er hulpdiensten begeleid moeten worden.
We zorgen ervoor dat de scheidsrechters en tegenpartijen ontvangen worden, we schenken koffie en zorgen ervoor dat onze kinderen lekker kunnen voetballen.

Op onderstaand schema kun je alvast zien op welke dag er ondersteuning uit het team van je kind wordt gevraagd en daar alvast rekening mee kunt houden. Jullie mogen ook met z'n 2-en komen, dat is geen enkel probleem.

Ook zijn we op zoek naar 'vaste" nieuwe collega's die 1 x in de 4 weken een ochtend of middag coordinatordienst draaien. loop gerust een x bij ons binnen en kom kijken wat we precies allemaal doen, het is vooral heel gezellig.

Heb je interesse, bel dan even met onderstaand nummer of neem even contact op met onderstaande coordinatoren, we hebben je hulp hard nodig.

06-15234975

Met vriendelijke groet, Ad van Oyen, Frank van de Wildenberg, Kees van Vugt, Carmen Grefkens, Petra de Wijs, Jan van de Westelaken, Gerard van Esch, Wendy van Hulten, Harry Muskens, Nico Vervoort en Mirjam Hol
 


 
www.vvhaarsteeg.nl

Jubileumprogramma

14 februari 2018
Het jubileumprogramma is bekend. VV Haarsteeg bestaat 75 jaar en dat gaan we vieren in de maand juni! 
 
www.vvhaarsteeg.nl

DE AFTRAP

06 februari 2018
HIER WIL/MOET JE BIJ ZIJN, WANT ZONDER JOU GEEN VOETBAL ⚽️⚽️ Meer >
 
Beste Sportvrienden, Zoals je weet doet onze vereniging ook mee met het 35+ 7x7 competitie. Deze wordt gespeeld op de vrijdagavond… Meer >
 
Beste Sportliefhebbers, Voor komend seizoen (2018/2019) zoeken we de volgende functies voor onze selectie-elftallen: Leider… Meer >
 
 
22-10-2017 Meer >
 
 
 
 
Terug naar boven