Hulp aan zaterdagcoordinatoren door ouders uit de jeugdteams

02 september 2016
Beste ouders,

Evenals vorig voetbaljaar willen we ook dit jaar weer aan jullie vragen of je 1x wil komen helpen op een zaterdag ochtend of middag. We zijn erg onderbezet en draaien daarom soms alleen een dienst. Op deze momenten vragen we hulp uit de teams zodat de coordinator niet alleen is als er een calamiteit is op het sportpark en er hulpdiensten begeleid moeten worden.
We zorgen ervoor dat de scheidsrechters en tegenpartijen ontvangen worden, we schenken koffie en zorgen ervoor dat onze kinderen lekker kunnen voetballen.

Op onderstaand schema kun je alvast zien op welke dag er ondersteuning uit het team van je kind wordt gevraagd en daar alvast rekening mee kunt houden. Jullie mogen ook met z'n 2-en komen, dat is geen enkel probleem.

Ook zijn we op zoek naar 'vaste" nieuwe collega's die 1 x in de 4 weken een ochtend of middag coordinatordienst draaien. loop gerust een x bij ons binnen en kom kijken wat we precies allemaal doen, het is vooral heel gezellig.

Heb je interesse, bel dan even met onderstaand nummer of neem even contact op met onderstaande coordinatoren, we hebben je hulp hard nodig.

06-15234975

Met vriendelijke groet, Ad van Oyen, Frank van de Wildenberg, Kees van Vugt, Carmen Grefkens, Petra de Wijs, Jan van de Westelaken, Gerard van Esch, Wendy van Hulten, Harry Muskens, Nico Vervoort en Mirjam Hol

Wie durft de uitdaging aan ?   Beste C, D en/of B speler   De mini’s van vv Haarsteeg zijn op zoek naar… Meer >

Beste clubleden,   De wijze van inning van de contributie gaat met ingang van het seizoen 2017-2018 veranderen. In het… Meer >