Nieuws VV Haarsteeg

Iedereen bedankt en fijne zomerstop

www.vvhaarsteeg.nl
Het is, na een zeer bewogen seizoen, bijna tijd voor de zomerstop. We weten allemaal dat het coronavirus de laatste maanden ons land en ook het voetbal in zijn greep had. Gelukkig hebben we de laatste tijd nog even kunnen genieten van onze mooie hobby!

Het was een hele operatie om alles in goede banen te leiden, maar het is met hulp van iedereen gelukt. Van een trainer kregen wij het volgende bericht:

‘’ Het is en blijft een bijzondere tijd. Gelukkig worden de maatregelen versoepeld, hopelijk kunnen we in augustus weer normaal aan de bak.
Toch hebben wij het geluk gehad dat bijna iedereen kon trainen. Mede door de inzet van de “gele” vrijwilligers. Bij deze voor het gehele corona team de complimenten. Mede dankzij hen is alles in goede banen geleid en kon iedereen aan de gang.’’

Deze leuke berichten doen ons erg goed en wij kunnen ons er enkel bij aansluiten. Wij willen iedereen ontzettend bedanken voor het opvolgen van de richtlijnen van het RIVM, zodat we met z’n allen het seizoen op een zo’n goed mogelijke manier hebben afgesloten! 
Ook namens ons speciale dank naar de ‘gele’ vrijwilligers. Zonder hen was dit alles niet mogelijk geweest. Nu rest ons niets anders dan iedereen een mooie zomer te wensen en we zien elkaar in augustus!

 
Geen nieuwsberichten gevonden
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

derby overzicht

17-08-2023
Meer >
 
 
 
 
 
 

bier en ballen

06-06-2023
Meer >
 
 
 

slotdag 17 juni

26-05-2023
Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
VV Haarsteeg
Priemsteeg 31
5251 CW Vlijmen

073 511 39 26
info@vvhaarsteeg.nl

Copyright 2015
Terug naar boven