Nieuws VV Haarsteeg

In gesprek met... Carolien van Zon

www.vvhaarsteeg.nl
Wij gingen deze keer in gesprek met vrijwilliger Carolien van Zon!

Wie ben je en wat is je rol binnen vv Haarsteeg?
Ik ben Carolien van Zon en voetbal momenteel bij de vrouwen 30+ . Ik ben ruim 7 jaar geleden als vrijwilliger aan de slag gegaan omdat mijn 3 kinderen er voetballen. Mijn man was destijds trainer/leider, voetbalt nog steeds bij de 35+ en is sinds 2 jaar actief in het bestuur.

 

Waarom heb je besloten om vrijwilliger te worden?
Ik wilde ook graag iets doen voor de club en niet alleen langs de zijlijn wedstrijden kijken. Ik ben van nature nogal een bezige bij en zo ben ik ongeveer 7 jaar geleden gestart bij de activiteitencommissie.

Wat zijn je taken?
Tussendoor heb ik 3 jaar bij de mini’s geholpen en ik heb een hele periode achter de bar in de kantine gestaan, maar helaas was dat door mijn eigen werk in de horeca niet meer te combineren.
Samen met de activiteitencommissie organiseren we vele activiteiten zoals het Sinterklaasfeest, Carnaval, de ondertussen befaamde slotdag met zeskamp en gezellige feestavond en heel veel meer leuke activiteiten.

Wat is tot nu toe je mooiste moment bij VV Haarsteeg?
Mijn mooiste moment is toch wel het feest rondom 75-jarig bestaan van VV Haarsteeg. Ik zat in de organisatie van dit grote feest. Het was heel  veel werk maar echt super leuk om mee te mogen maken en te organiseren.

 

Wat zou jij willen veranderen bij VV Haarsteeg?
Ik zou graag willen dat sommige mensen meer respect tonen voor het kantinepersoneel. Zij staan als vrijwilligers voor iedereen klaar, draaien vaak lange dagen en moeten daarna ook alles nog poetsen. Zij zorgen voor een goede bak koffie, warme chocomel of koud biertje, er is wat te eten en vooral veel gezelligheid en veel gezellige feesten. Dat wordt naar mijn idee niet altijd voldoende gezien en gewaardeerd.
 

Met wie zou jij weleens een kop koffie willen drinken en waarom?
Ik zou wel eens ’n kop koffie willen drinken met Louis van Gaal. Een heel interessante man met een aparte eigen kijk op alles.

 

 


 
www.vvhaarsteeg.nl
Wil jij sterker en fitter worden? Leden van VV Haarsteeg (en alle personen die wonen op hetzelfde adres) kunnen voortaan buiten sporten… Meer >
 
www.vvhaarsteeg.nl
Nadat de huidige trainster Nikki van Wijk een paar maanden geleden helaas aankondigde te gaan stoppen als trainster van ons VR1 team,… Meer >
 
VV Haarsteeg
Priemsteeg 31
5251 CW Vlijmen

073 511 39 26
info@vvhaarsteeg.nl

Copyright 2015
Terug naar boven