Nieuws VV Haarsteeg

Voorlopige nieuwe teamindelingen jeugd

www.vvhaarsteeg.nl

Hierbij de voorlopige nieuwe teamindeling voor het seizoen 2020‐2021.
 

Klik hier om de nieuwe indeling te bekijken.


Belangrijk is dat dit nog steeds een voorlopige lijst is, omdat er op op dit moment nog steeds aan- en afmeldingen binnenkomen. Begin augustus, als we een definitief overzicht hebben van alle aan‐ en afmeldingen zullen we nogmaals bekijken of we voor alle teams voldoende spelers beschikbaar hebben. Hierna maken we deze lijst pas definitief.

Bij de voorlopige teamindelingen zijn we er van uitgegaan om een maximaal aantal teams te formeren met als doel om iedere speler zoveel mogelijk speeltijd te kunnen geven. Selectiespelers zijn gekozen op basis van hun inzet en kwaliteiten als voetballer. De overige spelers hebben we geprobeerd op een dusdanig gelijkwaardig niveau in te delen, dat alle spelers van het team met plezier hun wedstrijden kunnen spelen. Dispensatieregels zijn hierin meegenomen.

De teamindeling is gemaakt door het voetbalhart in samenspraak met trainers en leiders, coördinatoren en scouting en is er zoveel mogelijk rekening gehouden met de wensen die ons bereikt hebben.

Begeleiding teams

 

Zoals in de indeling te zien is, zijn er nog wat open plekken voor leiders en trainers.
 

Het plezier van het kind en de kwaliteit van de trainingen en begeleiding hangt uiteraard grotendeels af van de beschikbaarheid van leiders en trainers. Voor de invulling van trainers en leiders zijn we daarom ook grotendeels afhankelijk van bereidwillige ouders en vrijwilligers die een taak op zich willen nemen. Mocht u bij het team van uw kind of binnen de jeugd een taak willen uitvoeren op dit vlak, neemt u dan alstublieft contact met ons op via onderstaand mailadres. Als we het samen doen komt het altijd goed!
 

Uitnodigingen voor de 1e trainingen worden vanuit de trainers van het betreffende team gedaan. Start training selectieteams jeugd de week van maandag 17 augustus, overige jeugdteams de week van maandag 24 augustus, start circuittraining en mini’s de week van maandag 31 augustus (na 1e week school).

Na de zomervakantie zal er vanuit de begeleiding een team kick off voor spelers en ouders gehouden worden om het komende seizoen toe te lichten.


Mochten er na dit bericht nog vragen/wensen zijn m.b.t. de indelingen of wilt u meer informatie over een taak binnen de jeugd, dan kunt u contact opnemen via: voetbalhart@vvhaarsteeg.nl.
 

Tot slot wensen wij iedereen in deze bijzondere tijden een fijne vakantie toe en zien we jullie graag in augustus weer terug op onze club.
 

Met sportieve groet,

Voetbalhart VV Haarsteeg



 
Geen nieuwsberichten gevonden
VV Haarsteeg
Priemsteeg 31
5251 CW Vlijmen

073 511 39 26
info@vvhaarsteeg.nl

Copyright 2015
Terug naar boven