Nieuws VV Haarsteeg

Bericht van gemeente Heusden

20 maart 2020
www.vvhaarsteeg.nl
Brabants Dagblad plaatste het onderstaande bericht naar aanleiding van het bericht van de gemeente Heusden. Luister goed naar dit advies!

‘Houd afstand!’ Met die dringende oproep doet de gemeente Heusden een extra appèl op mensen om voldoende afstand te houden. Dit vanwege berichten dat bijvoorbeeld kinderen en jongeren over hekken klimmen om op gesloten voetbalvelden te gaan spelen.

Zo krijgt Heusden ook signalen dat ouderen gezellig dicht elkaar buiten op bankjes zitten. ,,Dat is absoluut niet de bedoeling!”schrijft de gemeente Heusden op Facebook. 

Levensbelang
,,Houd afstand (twee armlengten), vermijd grote groepen en werk zoveel mogelijk thuis, zijn adviezen die van levensbelang zijn.” Deze maatregelen zijn bedoeld om de verspreiding van corona een halt toe te roepen.

Heusden wijst op de vele oproepen op sociale media van mensen die werken in ziekenhuizen. ,,Zij doen een klemmend beroep op ons allemaal om ons aan deze richtlijnen te houden. Dank aan iedereen die zich hieraan houdt en aan verenigingen en ondernemers die bijdragen aan deze maatregelen!”

 
www.vvhaarsteeg.nl
In het dorpje Sareh Debbo in Gambia zijn tien dozen vol voetbalkleding van VV Haarsteeg gearriveerd! De jongens hebben nog nooit met… Meer >
 
www.vvhaarsteeg.nl
Vanwege Pinksteren is het sportpark op maandag 1 juni gesloten. Dinsdag is het sportpark weer open!
 
www.vvhaarsteeg.nl
VV Haarsteeg is een erkend MBO-leerbedrijf. Dit betekent dat MBO-leerlingen hun stages bij ons kunnen invullen! De erkende… Meer >
 
www.vvhaarsteeg.nl
Op een zonovergoten zaterdag 16 mei mochten de mini’s ook hun voetbalactiviteiten weer oppakken. Vol enthousiasme betraden 35… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
VV Haarsteeg
Priemsteeg 31
5251 CW Vlijmen

073 511 39 26
info@vvhaarsteeg.nl

Copyright 2015
Terug naar boven