Nieuws VV Haarsteeg

Carnaval 2020 bij VV Haarsteeg

16 januari 2020
www.vvhaarsteeg.nl
Carnaval staat weer voor de deur en uiteraard is er ook dit jaar weer veel te doen bij VV Haarsteeg

DONDERDAG
Op donderdag 20 februari trappen we af met een feest voor de senioren en de jeugd van O19! De Heeren Verharen zorgen die avond voor de nieuwste carnavalskrakers, zodat je carnaval goed begint!

ZATERDAG
Op zaterdag 22 februari is het carnaval voor de jeugdteams. We beginnen de dag met diverse voetbalspellen en daarna kunnen alle kinderen terecht in de speelhoek/gamehoek. Ook kunnen de kinderen (en alle andere aanwezigen) meedoen met Haarsteeg Got Talent. We hebben drie prijzen te verdelen waaronder €50 aan PlayStore kaarten, een uur bowlen en een trainingsclinic van de selectie. Zorg dus dat je je op tijd aanmeldt en dat je met je beste act optreedt! Op zaterdag wordt de muziek verzorgd door DJ Des 't Zand! Alle leden zijn welkom om met VV Haarsteeg carnaval te vieren. 

Tot dan!

Groetjes van de Carnavalscommissie


 
www.vvhaarsteeg.nl
Hét grootste feestnummer op het moment is De Toreador van Opgeblazen en Wilbert Pigmans. Het idee voor de nieuwe versie van de kraker… Meer >
 
www.vvhaarsteeg.nl

Carnaval bij VV Haarsteeg

19 februari 2020
Carnaval staat voor de deur en dat betekent dat de touwtjes bij VV Haarsteeg in handen zijn van onze… Meer >
 
www.vvhaarsteeg.nl
In verband met carnaval is het sportpark van 21 t/m 25 februari gesloten. Woensdag 26 februari starten de trainingen weer!
 
www.vvhaarsteeg.nl
Nico Vervoort is al meer dan 30 jaar vrijwilliger binnen onze vereniging. Hij is begonnen toen zijn zoons Bas en Jeroen klein waren.… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
VV Haarsteeg
Priemsteeg 31
5251 CW Vlijmen

073 511 39 26
info@vvhaarsteeg.nl

Copyright 2015
Terug naar boven