Nieuws VV Haarsteeg

Schade aan ons clubgebouw

19 november 2019
www.vvhaarsteeg.nl
Afgelopen weken is er helaas schade ontstaan aan ons clubgebouw. Buiten het feit dat het enorm zonde is van de kosten die voortkomen uit deze schade, vinden wij het niet passen bij onze clubcultuur. Wij zijn erg trots op onze mooie accommodatie en gaan er dan ook zuinig mee om. Wij verwachten van onze leden dat zij hetzelfde doen. 

Wij willen een ieder vragen met respect om te gaan met onze accommodatie, de materialen en spullen van een ander. Dit betekent niet voetballen in de kleedkamer en de hal, de kleedkamer na gebruik schoon achterlaten en de activiteiten in de kleedkamer te beperken tot douchen en omkleden. We hebben een prachtige kantine om gezellig samen te zijn en een drankje te drinken. Maak daar gebruik van!
Wij zijn met z’n allen VV Haarsteeg en samen moeten we er iets moois van maken. Let er dus op en spreek anderen waar nodig aan, zodat we geen onnodige kosten meer hoeven te maken. 

Samen staan we sterk!
 


 
www.vvhaarsteeg.nl
Hét grootste feestnummer op het moment is De Toreador van Opgeblazen en Wilbert Pigmans. Het idee voor de nieuwe versie van de kraker… Meer >
 
www.vvhaarsteeg.nl

Carnaval bij VV Haarsteeg

19 februari 2020
Carnaval staat voor de deur en dat betekent dat de touwtjes bij VV Haarsteeg in handen zijn van onze… Meer >
 
www.vvhaarsteeg.nl
In verband met carnaval is het sportpark van 21 t/m 25 februari gesloten. Woensdag 26 februari starten de trainingen weer!
 
www.vvhaarsteeg.nl
Nico Vervoort is al meer dan 30 jaar vrijwilliger binnen onze vereniging. Hij is begonnen toen zijn zoons Bas en Jeroen klein waren.… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
VV Haarsteeg
Priemsteeg 31
5251 CW Vlijmen

073 511 39 26
info@vvhaarsteeg.nl

Copyright 2015
Terug naar boven