Nieuws VV Haarsteeg

Beschikbaarheid trainingsvelden

07 augustus 2019
www.vvhaarsteeg.nl
De trainingen gaan weer bijna beginnen, maar door het late einde van het vorige seizoen zijn nog niet alle velden door de gemeente vrijgegeven.

Wij als VV Haarsteeg hebben hier geen zeggenschap in en volgen dus het besluit van de gemeente.
Veld 5 mag bespeeld worden vanaf vrijdag 30 augustus en het hoofdveld, veld 1, korfbalveld en het kleine veldje achter de kleedkamers vanaf zaterdag 7 september.

Wanneer jouw team staat ingedeeld op veld 5 betekent dit helaas dat je die avond niet kan trainen. Door de vele teams zitten alle beschikbare velden vol, waardoor je enkel in overleg met andere teams (die op die betreffende avond trainen) iets kan afspreken over het delen van een veld. Dit is echter op eigen initiatief. Mochten de velden eerder worden vrijgegeven (bij gunstige weersomstandigheden en goede groei) dan geven we dat uiteraard tijdig door.

NDZW zal een smalle strook langs de reclameborden van veld 4 gebruiken voor de eerste trainingen. Dit betekent voor de teams die op veld 4 trainen dat ze tijdelijk op een iets smaller veld trainen.
We begrijpen dat het niet ideaal is, maar hopen op ieders begrip en flexibiliteit.

Bekijk hier de indeling van de trainingsvelden.


 
www.vvhaarsteeg.nl

Koopavond bij Knuvers Sport

24 januari 2020
Donderdag 30 januari is het koopavond bij Knuvers Sport. Leden van VV Haarsteeg krijgen van 17.00 tot 20.00 een korting van 20% op de… Meer >
 
www.vvhaarsteeg.nl
Bemachtig het carnavalsembleem van VV Haarsteeg! Het embleem is te koop in de kantine!
 
www.vvhaarsteeg.nl
Carnaval staat weer voor de deur en uiteraard is er ook dit jaar weer veel te doen bij VV Haarsteeg DONDERDAG Op donderdag 20… Meer >
 
www.vvhaarsteeg.nl
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
VV Haarsteeg
Priemsteeg 31
5251 CW Vlijmen

073 511 39 26
info@vvhaarsteeg.nl

Copyright 2015
Terug naar boven