Nieuws VV Haarsteeg

NDZW verhuist naar onze club

www.vvhaarsteeg.nl
Het is officieel: Korfbalvereniging NDZW verhuist van hun huidige locatie naar ons sportpark! Maandag 5 november zijn de handtekeningen onder de samenwerkingsovereenkomst gezet. De komende weken brengt NDZW hun spullen onder bij onze vereniging en als het buitenseizoen eind maart start zullen zij de wedstrijden en trainingen bij VV Haarsteeg afwerken. De winterperiode wordt er in de zaal van Die Heygrave gekorfbald door NDZW. 

Wat houdt dat in?
Het pupillenveld bij de trainingsvelden, ook wel bekend als ‘de strook’ gaat vanaf eind maart dienstdoen als korfbalveld. De plek zal omheind worden door sponsorborden van NDZW en er komt een materialenhok voor de spullen. Daarnaast zal NDZW een aantal kleedkamers in gebruik nemen. NDZW houdt het huidige bestuur met korte lijntjes naar ons bestuur. Het doel is een nauwe samenwerking zonder verlies van identiteit van één van beide verenigingen.

De club NDZW 
NDZW is voortgekomen uit een fusie tussen Zwart Wit en Never Down. Tot 2007 was Zwart Wit actief op het sportpark van VV Haarsteeg maar na de fusie zijn zij verder gegaan op de velden tussen de hockeyclub en Vlijmense Boys. Voor een aantal leden betekent deze verhuizing dan ook thuiskomen. NDZW telt ongeveer 80 leden, waarvan ongeveer 50 jeugdleden. In april zal er een openingsdag georganiseerd worden waar leden van beide verenigingen welkom zijn.

Zowel het bestuur van VV Haarsteeg als van NDZW is erg blij met deze samenwerking en voorziet een mooie toekomst voor beide clubs! 



 
Geen nieuwsberichten gevonden
VV Haarsteeg
Priemsteeg 31
5251 CW Vlijmen

073 511 39 26
info@vvhaarsteeg.nl

Copyright 2015
Terug naar boven