Grote Clubactie 2017

Binnenkort start de Grote Clubactie 2017. We hopen dat deze net als  voorgaande  jaren succesvol zal zijn. Enkele belangrijke data om alvast in jullie agenda te zetten:

- Op zaterdag 9 september worden de loten aan de teams uitgedeeld.
- Vanaf zaterdag 16 september mag je starten met de verkoop van loten.
- Uiterlijk zaterdag 30 september ontvangen we graag de boekjes van de verkochte loten van jullie terug.
- Op woensdag 13 december wordt de uitslag van de trekking van de Grote Clubactie 2017 bekend.

We hebben met behulp van sponsoren het prijzenpakket voor de best verkopende teams en individuele leden wederom interessant kunnen maken.

Bij de individuele leden is het prijzenpakket:
  • 1e prijs: 6 toegangskaarten voor de Efteling. *1)
  • 2e t/m 5e prijs: cadeaubonnen
  • Alle verkopers buiten de top 5 die meer dan 25 loten verkocht hebben ontvangen een cadeaubon van het IJs en Taartmoment.
  • Onder alle verkopers die meer dan 25 loten verkocht hebben (exclusief de beste individuele verkoper) wordt een trainingspak van een Europese topclub ter waarde van € 100,00 verloot. Deze prijs wordt aangeboden door Knuvers Sport.
Het prijzenpakket voor de teams is als volgt:
  • De 3 teams die de meeste loten verkopen krijgen een cadeaubon voor 1 uur zaalhuur om lekker te gaan voetballen in Soccerhome.
  • Ieder team dat meer dan 50 loten verkoopt krijgt een percentage van de verkoop uitbetaald.
De organisatie Grote Clubactie heeft zelf ook mooie cadeaus voor de individuele lotenverkopers. Kijk hiervoor op https://kids.clubactie.nl/.

*1) Winnaar wordt vastgesteld en bekendgemaakt op 14 oktober 2017. Kaarten zijn geldig t/m februari 2018 en worden direct na bekendmaking ter beschikking gesteld.