11-09-2021 VOAB 11-2 - Haarsteeg 11-2 (0-3)

16-09-2021

Het werd weer eens tijd voor een partijtje ballen in een competitie. Vorig jaar 10 oktober was de laatste keer voor de coronastop. DESK JO10-2 werd toen met 5-4 aan de kant gezet.

Nu één jaar later moest er al vroeg in Tilburg aangetreden worden tegen het ‘Van Onder Af Begonnen’ (VOAB) waarvan in juni dit jaar in een oefenpotje maar nipt met 6-5 gewonnen werd.

Op sportpark Van den Wildeberg mocht Nick om 10 uur de aftrap nemen waarna Haarsteeg even liet zien wat ze allemaal in huis hebben. Met prachtig combinatiespel werd VOAB even helemaal scheel getikt. Kansen kwamen er voldoende: Melvin na een mooie solo raakte de paal en Nick vond een minuut later de keeper op zijn pad. Bij een hoekschop had Victor een kansje, zijn kopbal ging er helaas niet in.  Sporadisch kwam VOAB er door en bij een hoekschop was het Cas die het gevaar kon afwenden.  Maar ook Sven stak in blakende vorm en pakte een paar aardige ballen.

In de 14e minuut kwam Haarsteeg, na een fraaie actie van Nick op voorsprong (0-1).

Haarsteeg bleef gevaarlijk: een goed ingezette hoekschop werd door Saffier meteen op de slof genomen de bal ging rakelings naast. Op aangeven van Milo had Nick een kansje, maar ook dit schot ging net naast. Na een heerlijke actie van Victor kreeg Lot een kans om uit te halen, ook nu weer geen treffer.

In de 26ste minuut was het dan eindelijk weer raak. Vanuit een scrimmage voor het doel haalde Victor ineens uit. (0-2) Twee minuten later brak VOAB door, de aansluitingstreffer was in de maak, maar Sven had een wereldredding waarna Mart de bal van de doellijn kon peren.

Na de limonade voerde Haarsteeg wederom een waar bombardement op het vijandelijk doel. De overal aanwezige en onvermoeibare Lot schoot weer net naast en een mooie solo van Melvin had ook een beter lot verdiend. In de 48ste minuut vond Nick de doelman op zijn pad maar de terugspringende bal werd netjes door Melvin ingeschoten (0-3). Haarsteeg zat op rozen.

Een prachtige dieptepass van Lotte op Nick stuitte op de keeper en na een lange rush van achteruit werden Saffier’s beentjes vlak voor de zestien onderuit geschoffeld. Omdat Victor vlak voor tijd de lat teisterde, bleef het bij een schitterende 0-3.